Waterdetector

Apparatuur voor grondwateronderzoek: de Fresh Result 2

Dit apparaat voor grondwaterexploratie maakt gebruik van geavanceerde technologie die wordt gebruikt door grote internationale exploratiebedrijven. Als je op zoek bent naar een apparaat om grondwater op te zoeken, kijk dan eens naar dit technologische juweeltje van Gerdetect.

apparatuur voor grondwaterexploratie

Geavanceerde Fresh Result 2-technologie voor uw grondwatermeter

Het apparaat is licht van gewicht en eenvoudig te gebruiken. Het is ontworpen om te werken in alle landen en regio’s. De interface is beschikbaar in 4 talen. Deze talen zijn Frans, Engels, Duits en Arabisch. Gebruikers kunnen dus hun taal kiezen op basis van hun regio. Als je in een bedrijf met verschillende nationaliteiten werkt, kan dit heel nuttig zijn.

Wat doet Fresh Result 2?

Dit apparaat discrimineert en bepaalt het type water. Het kan bepalen of het gezouten, vers of natuurlijk is. Het apparaat bereikt een diepte van 1.200 meter in de grond en een afstand van 2.000 meter. Het apparaat is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en klein van formaat. zodat het gemakkelijk te vervoeren is.
Dit apparaat gebruikt twee systemen voor nog betere prestaties.

  • Het eerste systeem: het langeafstandssysteem.
    Het apparaat kan over een zeer groot bereik onderscheid maken tussen zoet en natuurlijk water. Wanneer je het gebruikt, kun je naar je doel bewegen door het signaal te volgen. Dankzij het krachtige systeem blinkt dit apparaat uit in het opsporen van grondwater. Het kan met een zekere nauwkeurigheid water detecteren op afstanden van 500 tot 2000 meter.
  • Het tweede systeem: het geofysische systeem.
    Om alle eigenschappen van de bodem en natuurlijk water te ontdekken, is de innovatieve technologie van Fresh Result 2 een unieke kans. Dankzij dit systeem kun je zien welk type water zich onder je voeten bevindt. Je kunt ook binnen een paar minuten een volledig rapport bekijken op het intelligente scherm. Alle meetgegevens zullen zichtbaar zijn tot 1200 meter onder de grond. Dit apparaat werkt op alle soorten terrein. Het is dus de ideale partner voor al je projecten.

Ben je op zoek naar een apparaat voor grondwateronderzoek? Gerdetect biedt je met trots de Fresh Result 2 plus voor nog betere resultaten.