Gouddetector, Metaaldetectoren

De krachtigste gouddetector: focus op de Ajax Primero

Onze 2020 Ajax Primero is uniek omdat het 9 verschillende systemen combineert in één apparaat. Dat maakt het de krachtigste gouddetector die liefhebbers ooit zullen tegenkomen..

Inventum Detector presenteert zijn krachtigste gouddetector

Ten eerste kan het goud detecteren tot 50 meter onder de grond. Ten tweede bestrijkt dit geavanceerde model een zeer lange afstand. Je ontdekt alle sporen van goud en begraven schatten in een veld van 2850 vierkante meter. Zo zie je maar, met de Ajax Primero kun je nog verder op schattenjacht! Laten we niet vergeten dat de Ajax Primero erkend wordt als een van de beste Amerikaanse innovaties. Het is ongetwijfeld de snelste, lichtste en gebruiksvriendelijkste oplossing voor zowel hobbyisten als professionals.


Wat zijn de technologische kenmerken van de krachtigste gouddetector?

Met Ajax primero ben je niet alleen op zoek naar goud. In feite is dit apparaat uitgerust met 9 zoeksystemen. Je kunt dus kiezen voor andere soorten metaal: natuurlijk goud, koper, ijzer, brons, zilver, diamanten, platina of grondwater. Het resultaat is dat je verschillende zoekopdrachten kunt uitvoeren op dezelfde plaats, met slechts één apparaat! We kunnen daarom bevestigen dat de Ajax Primero een compleet instrument is en zijn titel als krachtigste gouddetector verdient. Hier volgt een overzicht van de 9 verschillende zoeksystemen waaruit het bestaat:

  • Ten eerste geeft het langeafstandssysteem je de mogelijkheid om je zoekgebied te beperken. Dit systeem maakt het ook gemakkelijker om het gevonden metaal te identificeren.
  • Natuur en tijd veranderen begraven locaties. Dankzij het systeem waarmee je ionische velden kunt ontdekken, kun je deze begraven plekken gemakkelijk in handen krijgen.
  • De Ajax Primero beschikt over 3D-technologie voor een nauwkeurige visualisatie van het object waarnaar je op zoek bent. Zo heb je goed zicht op de grond en de afstand tussen jou en het doelwit.
  • Het gradiotometersysteem zorgt ervoor dat je ijzerderivaten in de bodem kunt detecteren.
  • Tot slot kan het apparaat dankzij de gepulseerde inductietechnologie tot op grote diepte in de bodem doordringen.

De Ajax Primeroa is zo ontworpen dat deze geschikt is voor alle regio’s en landen. Je kunt zowel bergachtig terrein als uitgestrekte velden, bossen en vlaktes verkennen. Het is een lichtgewicht apparaat. Hierdoor is hij gemakkelijk te vervoeren, zodat je in alle uithoeken van de wereld op schattenjacht kunt.

Aarzel niet om de productpagina te bezoeken.