Diamant- en edelsteendetector, Gouddetector, Grondradar, Metaaldetectoren, Waterdetector

GER DETECT: welke detector kiezen?

Als je op zoek bent naar een metaal-, edelsteen-, grondwater- of schatdetector, dan is GER DETECT vast een merk waar je van gehoord hebt, dankzij de prestaties en kwaliteit. Daarom hebben we een kort overzicht samengesteld van de beschikbare GER DETECT producten en hun kenmerken.

diepe zoeker

GER DETECT : Diepzoeker

De Deep Seeker detector, perfect voor amateurs, maakt detectie met het volste vertrouwen mogelijk. Dankzij het geluidssignaal en de ionengolfdetectie is hij heel eenvoudig te gebruiken, zelfs tijdens het rijden. Er worden zelfs verschillende zoeksystemen aan toegeschreven. Deze omvatten het magnetometerzoeksysteem, een holtedetectiesysteem, een 3D-beeldvormingssysteem en het langeafstandssysteem.

GER DETECT : Diamanten jager

De Diamond Hunter-detector is perfect voor langeafstandsdetectie. Bovendien is het ideaal voor het vinden van diamanten en edelstenen met gedetailleerde ondergrondse detectie. Detecteren tot op een diepte van 35 m.

GER DETECT: gemakkelijke manier

De Easy Way detector met zijn 3D-beeldvorming geeft een perfect beeld van de ondergrond. Hij kan tot op 18 meter diepte detecteren en is toch extreem klein, discreet en gemakkelijk te hanteren.

eenvoudige manier

GER DETECT: Boerderijleven

De Farm Life detector is gespecialiseerd in het detecteren van grondwater en artesische putten en is ideaal voor zowel amateurs als professionals. Het combineert hoge precisie met praktisch nut, dankzij technologieën die nauwkeurige detectie in meters en centimeters mogelijk maken.

GER DETECT: Vers resultaat 1

Op zoek naar grondwater? De Fresh Result 1 detector is de perfecte bondgenoot dankzij zijn hoge discriminatie en lange-afstandssysteem.

 

GER DETECT: vers resultaat 2-Plus

De Fresh Result 2-Plus, voor grondwaterdetectie, met een langeafstandssysteem. Toch valt deze detector op door zijn geavanceerde geofysische systeem. En last but not least past hij zich perfect aan alle soorten terrein aan en is hij heel gemakkelijk te gebruiken.

 

Vers resultaat

GER DETECT : Rivier F-Plus

Het apparaat is oorspronkelijk ontworpen voor bron- en grondwaterzoekers en beschikt over geavanceerde technologie voor nauwkeurige detectie. Bovendien kun je met het discriminatiesysteem kiezen welk type water je wilt detecteren, zelfs op grote afstand.

 

River-F Plus

GER DETECT : GER goudzoeker

De hypermoderne GER goudzoeker. Dankzij de technologie is het een van de meest nauwkeurige detectors die verkrijgbaar zijn. Dankzij de grondkalibratie is het eenvoudig om de gevoeligheid aan te passen en zo de prestaties te verbeteren.

GER DETECT : Goudjager

De gouddetector voor lange afstanden, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Je kunt het doel kiezen dat je wilt detecteren met behulp van het LCD-scherm. Dit maakt het gemakkelijker te gebruiken en nauwkeuriger.

GER DETECT : Titan GER 1000

De Titan GER 1000 is een goud- en schatdetector met 5 systemen. Dit maakt het tot een van de meest nauwkeurige in zijn categorie, dankzij de langeafstands-, ionische, 3D-beeldvormings-, magnetische en gepulseerde inductiesystemen.

GER DETECT : Titan GER 500 Plus

De Titan GER 500 Plus detector is licht van gewicht en garandeert snelle ontdekkingen dankzij de wetenschappelijke innovatie. Met zijn volledig digitale systeem vindt hij snel zijn doel. Dit maakt het de perfecte bondgenoot voor het ontdekken van diamanten en edelstenen.