Gouddetector, Metaaldetectoren

Gold Hunter langeafstandssysteem: een gouddetector om zonder vertraging te ontdekken

Gold Hunter Pro

In dit artikel gaan we je vertellen over een metaaldetector die 2017 markeerde voor het merk Gerdetect: het Gold Hunter langeafstandssysteem.

goud jager lange afstand

Gold Hunter langeafstandssysteem: de detector die alle uithoeken van de wereld aanspreekt

Ten eerste is de wereldwijde reputatie van het merk Gerdetect gevestigd. Ons merk is inderdaad gegroeid en bereikt nu gebruikers in vele landen. Duitse expertise maakt van deze langeafstandsdetector een apparaat met hoge prestaties. Dat is de reden waarom de Gold Hunter met groot bereik het beter heeft gedaan dan andere concurrerende merken. Waarom is de Gold Hunter long range het product van het jaar? Dit komt omdat het veelzijdig en compact is en gebruikt kan worden op alle soorten gemineraliseerd terrein.

Wat zijn de nieuwste technologieën?

Ten eerste is de nieuwe versie van de Gold Hunter-reeks het eerste voorbeeld van de nieuwste technologische vooruitgang. Hij is zelfs 100 keer krachtiger dan zijn voorganger. Deze nieuwste versie is verkrijgbaar in onze showrooms in Brussel en Lille.

Het is belangrijk voor ons om de nieuwste geavanceerde technologieën te delen die de ontwikkeling van Inventum Detector producten stimuleren.

Waar is de nieuwe Gold Hunter-reeks mee uitgerust? Het heeft twee transmissiecircuits (een zender en een ontvanger) gebaseerd op het principe van aardinductie.

Om de precieze locatie van een object te bepalen, gebruikt de Goudzoeker het noord-, zuid-, oost- en westkruisingsmechanisme.

Voor wie is deze metaaldetector? De Gold Hunter lange afstand is speciaal ontworpen voor schatzoekers die over uitgestrekt terrein op zoek zijn naar goud.

Gold Hunter lange afstand : De ervaring van onze klanten

“Ik kan eerlijk zeggen dat Inventum Detector zijn plaats als eerste keuze stevig heeft verankerd. Mijn ervaring is altijd zeer aangenaam geweest! Daarom besloot ik Inventum Detector in België te bezoeken. Ik volgde het advies van de heer Yuksel. Ik was echt overtuigd van de prestaties van de goudzoeker. En bingo, na 20 minuten zoeken in het land ontdekte ik mijn eerste goudklompje!

Goudjager

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Gold Hunter, goudzoeker voor lange afstanden

Als je op zoek bent naar goud, begraven schatten of zelfs diamanten, dan is de Gold Hunter echt iets voor jou. Dankzij de vele functies biedt het eenvoudige, effectieve detectie op lange afstand.