Gouddetector, Metaaldetectoren

Gouddetector voor lange afstanden: welk apparaat is geschikt voor jou?

Onze missie is om je de best mogelijke gouddetector voor lange afstanden aan te bieden. Zodat je een groot aantal gouden voorwerpen kunt detecteren, waar je ook bent!

lange afstand goud detector

Zoek een gouddetector voor lange afstanden die aan je behoeften voldoet

Op zoek naar de beste gouddetector voor lange afstanden? Hier is de eerste stap om te bepalen welke langeafstands goudzoeker geschikt is voor jou. De sleutel is om het type goud dat je zoekt te identificeren. Is het natuurlijk goud, goudmineralen of alluviaal goud?

De tweede vraag die je jezelf moet stellen is naar welk type object je op zoek bent. Wil je gouden munten bemachtigen? Of gouden sieraden, goudstaven of gouden beeldjes?

Als je die vraag hebt beantwoord, kunnen we je begeleiden naar de gouddetector voor de lange afstand die het beste bij je past.

Laten we eerst teruggaan naar de eerste vraag. Laten we zeggen dat je ervoor kiest om inheems goud op te sporen, zoals goudklompjes en alluviaal goud aan de oppervlakte. Daarom raden we de Gold Hunter metaaldetector aan. (Meer details in de beschrijving hieronder).

Laten we verder gaan met de tweede vraag. Laten we aannemen dat het type goud dat je zoekt natuurlijk oppervlaktegoud is. Net als de mogelijkheid om grotere dieptes te bereiken. Bovendien wil je gedetailleerde beelden van de ondergrond ontvangen. In dat geval is de Titan 400 detector, die gespecialiseerd is in goudzoeken en een 3D metaalsysteem heeft, het apparaat voor jou. Hiermee kun je de exacte locatie van de natuurlijke goudafzetting bepalen.

Tot slot kun je, naast de beschrijving hieronder, deze 3 producten volledig bekijken op onze website. We vinden gegarandeerd de gouddetector die aan je verwachtingen voldoet!

lange afstand goud detector

Zoeken naar schatten met GER 3D ANALYSER

Bij aankoop van een 3D vloerscanner wordt deze automatisch uitgerust met 3D Analyser software. Dit geldt voor al onze 3D vloerscanners. Met deze software kun je je gescande metingen in het veld bekijken. Bovendien krijg je nauwkeurige informatie over de locatie en diepte van je doelwit.

Goudjager

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Gold Hunter, goudzoeker voor lange afstanden

Als je op zoek bent naar goud, begraven schatten of zelfs diamanten, dan is de Gold Hunter echt iets voor jou. Dankzij de vele functies biedt het eenvoudige, effectieve detectie op lange afstand.