Waterdetector

Grondwaterdetector: FRESH RESULT 2 PLUS, een wereldberoemd apparaat

De FRESH RESULT 2 PLUS grondwaterdetector kan elke waterbron in verschillende grondsoorten detecteren tot een diepte van 1200 meter. Daarom is deze grondwaterdetector het gesprek van de dag. Dankzij hem is het merk GERDETECT gekatapulteerd naar de voorhoede van grondwaterdetectoren.

grondwater detector

Voordeel van de grondwaterdetector: gebruiksgemak

Je hoeft geen geologie te hebben gestudeerd om te begrijpen hoe het apparaat werkt. Hierdoor is hij heel gemakkelijk te hanteren, zodat je boringen altijd een succes worden.

Om je te helpen water gemakkelijk op te sporen, werkt de grondwaterdetector in 3 fasen. Ten eerste lokaliseert het Fresh Result 1-systeem waterstromingen. Dan is het aan jou. Wanneer je de waterafzettingen bereikt, plaats je de verschillende elektroden van het geo-elektrische systeem in de grond. Tot slot verschijnt er een gedetailleerd rapport op het scherm. Je vindt de aard van het water als percentage, evenals de dichtheid en de exacte diepte.

FRESH RESULT 2 PLUS grondwaterdetector

Ben je op zoek naar waterafzettingen tot 1200 m diep?

In dat geval raden we de FESH RESULT 2 PLUS aan, een professionele geo-elektrische grondwaterdetector. Het kan onder andere worden gebruikt om weerstand te meten. Hij zal je dan een rapport geven met de aard van het water. Net als het zoutgehalte en de diepte van het grondwater. Vergeet niet dat water kan worden gedetecteerd tot op een diepte van 12.000 meter.

Deze grondwaterdetector is uitgerust met een geo-elektrisch meetsysteem om de weerstand van de bodem te analyseren. Hierdoor kan het grondwaterafzettingen detecteren door eenvoudigweg de weerstand van de bodem te onderzoeken. Je kunt water vinden in rotsen, klei, zand en andere grondsoorten.

Bovenal vereenvoudigt onze grondwaterdetector je zoektocht door je te laten zien wat je moet doen. Zodra je alle stappen hebt doorlopen, verschijnen de gedetailleerde metingen op je scherm.

De FRESH RESULT 2 PLUS wordt geleverd met 4 elektroden en 4 kabels. Alles wordt geleverd in een schokbestendige hoes. De grondwaterdetector is beschikbaar in 4 talen (Engels, Duits, Frans en Arabisch)

FRESH RESULT 2: De ervaring van onze klanten

“Bedankt voor je hulp en advies. Dit apparaat is echt geweldig. Andere mensen uit naburige dorpen zijn komen kijken hoe het water eruit komt. We konden een boorgat boren 400 m verderop. Iedereen in Algerije heeft het over jullie watermachine.

 

KARIM uit Algerije

Onze grondwaterdetectoren

Fresh Result 1

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Fresh Result 1,technische mix en discriminatie voor grondwater

Bent u op zoek naar grondwater? Combineer high-precision technologie en discriminatie met een langeafstandsdetectiesysteem met de Fresh Result 1 detector.

Vers resultaat 2 Plus

6200,00 HTVA    (7502,00 TVAC)

Fresh Result 2 Plus, detector voor geofysisch systeem

Combineer geavanceerde technologie met een langeafstandssysteem en een geofysisch systeem voor het detecteren van grondwater met Fresh Result 2 Plus.