Waterdetector

Hoe vind je grondwater?

Hydro-Tracker

Is er een oplossing voor het lokaliseren van grondwater? We hebben een zeer efficiënt apparaat bij de hand: de Fresh result 2. Naast het lokaliseren van water op diepte is het ook gemakkelijk te gebruiken. Zo kunt u uw onderzoek efficiënter uitvoeren! Dit apparaat heeft zich aangepast aan de technologische vooruitgang. Wetenschappelijke ontdekkingen hebben ertoe geleid dat wichelroedelopers hun onderzoeksmethoden hebben ontwikkeld. Op deze manier kunnen onderzoekers grondwater veel gedetailleerder opsporen. Als ook jij in de voetsporen van deze grote onderzoekers wilt treden, dan maakt Fresh result 2 dit mogelijk. In welke situatie je je ook bevindt!

Nu je weet welk apparaat je moet gebruiken, hoe vind je het grondwater? Maak je geen zorgen, het is niet ingewikkeld om te gebruiken. Je kunt zo aan de slag!

Grondwater lokaliseren: gebruiksaanwijzing

Om effectief grondwater op te sporen, moet je een paar stappen volgen. Hiermee kun je het type water identificeren, evenals de diepte, dichtheid en het zoutgehalte. Plaats jezelf eerst op de plek die het hulpmiddel voor langeafstandsdetectie aangeeft. Zorg er vervolgens voor dat de 4 sensoren op het apparaat in een vierkant staan. Het is belangrijk dat deze sensoren zich op gelijke afstand van elkaar bevinden. Fresh result 2 wordt geleverd met transmissiekabels. Neem deze om de sensoren op uw apparaat aan te sluiten.

 

hoe grondwater lokaliseren

 

Je moet nu de afstand tussen de verschillende punten bepalen. Houd voor nauwkeurige resultaten een afstand van 20 meter tussen elke sonde aan. Je moet ook rekening houden met andere factoren zoals geografische omstandigheden en de omgeving waarin je je bevindt. De omstandigheden variëren afhankelijk van de aard van het zoekgebied. Met andere woorden, als je gewend bent om in een huis te zoeken, moet je je aanpassen als je door een bos of veld beweegt. Met vers resultaat 2 kun je de situatie analyseren en de wijzigingen aanpassen. Je moet hier echter nog steeds rekening mee houden. Zoek dus van tevoren uit welke invloed je omgeving kan hebben op je onderzoek.

Bekijk voor meer informatie ons assortiment grondwaterdetectoren.