Previous product
OKM EXP 4500 11600,00 HTVA    (14036,00 TVAC)
Back to products
Next product
OKM EXP 6000 19900,00 HTVA    (24079,00 TVAC)

OKM GOLD LABOR

1890,00 HTVA    (2286,90 TVAC)

OKM GOLD LABOR, de ultramoderne gouddetector

Bent u op zoek naar een ultramoderne detector om inheems goud te detecteren? Dan is de OKM GOLD LABOR voor jou. Inderdaad, deze detector is voor goudzoekers, mijnwerkers en goudzoekers. Ze bepalen het goudgehalte, de goudafzettingen en mineralen en de bodemmonsters.

Beschrijving

Videopresentatie

OKM GOLD LABOR: het bepalen van het goudgehalte

Inderdaad, als u op zoek bent naar goud, mijnwerker of goudzoeker, dan is deze detector voor u. Met deze detector kunt u het goudgehalte van goud en minerale afzettingen bepalen. Maar ook bodemmonsters.

De OKM Gold Labor geeft u het eindresultaat in verschillende stappen op het display van de centrale. U vindt dus informatie over de inhoud van uw grondmonster in gram per ton. Als deze waarde hoog is, is er dus veel goud onder je voeten beschikbaar.

Caractéristiques supplémentaires du Rover C4 sont:

OKM GOUDEN LABOR: gegevensanalyse

Dus, zodra uw grondmonster in de OKM GOLD LABOR zit, analyseer dan het goudgehalte van de bodem. Dus, met meerdere monsters uit hetzelfde veld, zoek uit of het echt de moeite waard is. Daarom bespaart dit instrument u kostbare tijd en energie. Je hoeft immers niet meer te zoeken naar een stuk land waar niets is.

Daarom bepaalt de detector, dankzij zijn tweedraadsspiraal, de inhoud door middel van zijn analysestappen. Vergeet echter niet om de container na elke steekproefmeting te reinigen. In die zin kan een gouddeeltje al uw volgende metingen vervalsen.

Om u te helpen, worden alle stappen visueel weergegeven op uw kleurendisplay van de centrale verwerkingseenheid. Zo leidt de detector u stap voor stap door de meetprocedure. Met een autonomie van 5 uur voor ongeveer 600 metingen.

ANALYSE DES DONNÉES OKM GOLD LABOR AU 79

Doe een grondmonster in de container
Vul een grondmonster in de Gold Labor Au 79 container, start de meting en verkrijg het goudgehalte van de grond. Herhaal dit met verschillende monsters om te zien of het de moeite waard is om de goudpanning procedure te starten.

Dus, het gebruik van deze gouddetector helpt u bij het vinden van redelijke locaties voor goudpanning of zelfs gouddelving. Tijdens de meting van de Gold Labor Au 79 worden de volgende stappen uitgevoerd:

  • Zet je Gold Labor Au 79 aan. Als het monsterpotje na de vorige meting niet is schoongemaakt, moet u het eerst schoonmaken. Alle gouddeeltjes die in de monsterpot blijven steken, vervalsen de goudmeting.
  • Plaats uw grondmonster in het monsterpotje en verwijder eventuele ferromagnetische materialen (bijv. zwart zand). Als gevolg hiervan heeft een van de deksels van de monstervaten een ingebouwde magneet om de magnetische deeltjes die in uw grondmonster zitten op te vangen.
  • De laatste stap bepaalt het goudgehalte van uw grondmonster door het monsterpotje meerdere malen te schudden. De elektrolysevrije, bifilaire, gesegmenteerde spiraalvormige spoel van het monstervat herkent de gouddeeltjes en berekent het goudgehalte.

Alle stappen worden visueel weergegeven op het kleurendisplay van de centrale verwerkingseenheid. Daarnaast wordt u stap voor stap door de meetprocedure geleid. De geïntegreerde batterij gaat ongeveer 5 uur mee, wat overeenkomt met ongeveer 600 metingen. Het gebruik van deze gouddetector is zeer eenvoudig.

CERTIFICATIONS LABEL

Je suis un bloc de texte, cliquez sur le bouton “éditer” pour me modifier. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Extra informatie
MARQUE

OKM