Previous product
OKM EVOLUTION NTX 4600,00 HTVA    (5566,00 TVAC)
Back to products
Next product
OKM Fusion 6500,00 HTVA    (7865,00 TVAC)

OKM GEOSEEKER MINI

5400,00 HTVA    (6534,00 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

Beschrijving

Videopresentatie

OKM GEOSEEKER MINI holte en grondwaterdetector 

Ten eerste, vertrouw niet op de grootte van deze detector. Het is gericht op professionele goudzoekers. Het intelligente systeem detecteert ondergrondse holtes en waterpunten. Op deze manier biedt OKM GEOSEEKER MINI dankzij het unieke systeem u de mogelijkheid om 2D-analyses uit te voeren. Bovendien, hoewel het systeem is hyper-efficiënt het gebruik ervan is eenvoudig en vaag. Met deze ongeëvenaarde detector u een diepte van maximaal 100 m bereiken.

Bovendien, net als zijn grote broer de GEOSEEKER maakt gebruik van geo-elektrische meting. Op deze manier visualiseert hij de weerstand van de bodem. Dit komt omdat deze unieke detector in staat is om deze weerstand te begrijpen dat het gaatjes of waterpunten lokaliseert. Inderdaad, deze geo-elektrische metingen worden berekend met twee elektroden in de grond, terwijl twee anderen meten het verschil in spanningsval. Als water heeft een goede elektrische geleidbaarheid, terwijl holtes niet. Het is daarom gemakkelijk om door de weerstand te weten die door deze elektroden wordt berekend of de gebruiker in aanwezigheid van waterbron of holten is. De OKM GEOSEEKER MINI is dan ook een onvergelijkbaar product voor zowel waterzoekers als verborgen holtezoekers.

Tot slot bestaat de GEOSEEKER MINI uit een kleurentouchscreen, een voeding en twee kabeltrommels. De centrale eenheid verwerkt de informatie rechtstreeks en zet deze om naar het scherm. Het is een ongelooflijk technologisch instrument en een eenheid van controle.

Caractéristiques supplémentaires du OKM Geoseeker sont:

OKM GEOSEEKER MINI geo-elektrische meetprocedure

Inderdaad, dit is hoe de OKM GEOSEEKER MINI werkt. Door de weerstand van een bodem te berekenen, kan het broertje van de GEOSEEKER ondergrondse holtes vinden: putten, tunnels, kamers. Het is door deze manier dat deze uitzonderlijke detector vindt allerlei waterafzettingen en maakt het een onmisbaar instrument voor The Seeker, Farmers …

Om de weerstandsberekening uit te voeren, bestaat onze detector uit 4 elektroden. Terwijl twee elektriciteit de grond in sturen, zijn twee anderen bezig met het verzenden van het verschil in deze informatie naar de centrale eenheid. Dit maakt hem een wonderbaarlijk en uniek systeem.

Extra informatie
MARQUE

OKM