Previous product
OKM GEOSEEKER 8450,00 HTVA    (10224,50 TVAC)
Back to products
Next product
NOKTA FORS CORE 650,00 HTVA    (786,50 TVAC)

OKM BLACK HAWK

4900,00 HTVA    (5929,00 TVAC)

OKM BLACK HAWK, gepulseerde inductie metaaldetector

OKM BLACK HAWK, de gepulseerde inductie metaaldetector. Inderdaad, deze zeer effectieve metaaldetector heeft een hoge prestatie te detecteren in de diepten. Zelfs op verschillende soorten bodems.

Beschrijving

Videopresentatie

OKM BLACK HAWK, wat is gepulseerde inductie?

Ten eerste, met behulp van nieuwstechnologieën in het gepulseerde inductieveld, konden ingenieurs de afmetingen van het detectieveld vergroten om hogere prestaties in de diepte te bereiken. Zo is de OKM BLACK HAWK zeer effectieve metaaldetector op alle soorten bodems. Inderdaad, met behulp van een vortex stroom automatisch veranderen van een impuls vertraging zal worden gemaakt. Dit heeft invloed op de ontvangende sonde.”

Caractéristiques supplémentaires du OKM Black Hawk sont:

OKM BLACK HAWK waarom?

Hierdoor u bijvoorbeeld verschillende soorten frames van 150 x 150 cm gebruiken. In die zin bruikbaar voor objecten op zeer diepe diepte. Maar toch de 16 cm schijf voor de goudklompjes. Inderdaad, voor maximale nauwkeurigheid past de OKM BLACK HAWK zich aan alle bodems aan. Maar ook voor alle soorten onderzoek. Inderdaad, het kan geïsoleerde nuggets tot 45 cm diep vinden, zoals schatten begraven op 8 meter. Zo creëert de OKM BLACK HAWK detector een hoog-energetisch elektromagnetisch veld. Zo kan de detector verder zoeken dan enig ander model van dit type. Ten slotte gaat het op alle terreinen zonder last te hebben van mineralisaties of zwart zand.

Extra informatie
MARQUE

OKM