Previous product
MAKRO RACER 2 600,00 HTVA    (726,00 TVAC)
Back to products
Next product
MAKRO GOLD KRUZER 705,00 HTVA    (853,05 TVAC)

MAKRO CF77

455,00 HTVA    (550,55 TVAC)

MAKRO CF77, detecteer goud in de diepte

De MAKRO CF77 is de metaaldetector geschikt voor goud, unieke munten, sieraden, relikwieën of andere kleine voorwerpen die te vinden zijn in gebieden die voorheen ontoegankelijk waren.

Beschrijving

Videopresentatie

MAKRO CF77: Waarom?

Ten eerste omdat de MAKRO CF77 detector zorgt voor diepe zoekopdrachten terwijl het hebben van een snelle doeldetectie. Profiteer dus van de stabiele werking, zelfs in moeilijke terreinomstandigheden.

Ten slotte heeft het 3 zoekmodi voordat het verstrekken van maximale diepte of het kiezen van de wijze van discriminatie.

Méthode de recherche avec le Makro CF77

MAKRO CF77: Hoe?

Dan is het dankzij zijn eigenschappen dat deze detector al zijn macht neemt. De prestaties zijn immers met name te danken aan de specifieke hoofden die op zoek zijn naar valuta’s, enz. Daarom heeft het lichtgewicht, waterbestendige zoekkoppen. Als gevolg daarvan is het dankzij hen dat je in staat zal zijn om te zoeken in de diepte en zelfs in moeilijke omstandigheden. Daarnaast stelt de MAKRO CF77 u in staat om metaal te discrimineren met 3 verschillende tonen. Het heeft immers een gemakkelijke identificatie van doelen tussen goud, ferrometalen en non-ferro.

Dan heeft het ook een audiostrijkijzer om de signalen te elimineren die als ferro worden waargenomen die door de grond in hoogst gemineraliseerde gebieden worden geproduceerd.

Tot slot heeft de MAKRO CF77 een zeer lange levensduur van de batterij en een ergonomisch ontwerp. Daarom is het gemakkelijk voor u om te prospecteren zonder moe te worden. Ook, hoewel niet op te laden voor de dag, omdat het gemakkelijk kan houden 30uur met 8 uur alkalische palen.

MAKRO CF77 – Spécifications techniques

DD-schijftype
VLF-besturingssysteem
Frequentie 17,5 kHz
Detectie van audiometalen
Handmatige grondinstelling
Hoofdtelefoonuitgang 1,4-inch mono
Armlengte 127-152cm (50-“-60”)
Levensduur van de batterij Max. 30 uur
Gewicht 1640g (3,5 lbs) (58oz)
(C28 Disc inbegrepen)

 

Title

Extra informatie
MARQUE

MAKRO