Resultaat 1–12 van de 65 resultaten wordt getoond

AJAX Tropic – 3 systemen

1700,00 HTVA    (2057,00 TVAC)
De AJAX Tropic gouddetector biedt het voordeel van nauwkeurige, gedifferentieerde identificatie van verschillende soorten ondergrondse doelen. Deze goud- en metaaldetector geeft nauwkeurig het type en de identiteit van elk doel aan dankzij de 3 detectiesystemen. Met dit intelligente apparaat kun je snel en eenvoudig vloeren scannen, met een meertalige interface en een grote gebruiksflexibiliteit. Dit gloednieuwe apparaat heeft een geavanceerd doeldifferentiatiesysteem. Dankzij hem is het vinden van goud, edelmetalen en begraafplaatsen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ares goudzoeker – 4 systemen

3300,00 HTVA    (3993,00 TVAC)
De Ares gouddetector is een alles-in-één apparaat: intelligent, van hoge kwaliteit, zeer nauwkeurig, efficiënt, luxueus en gemakkelijk te hanteren. Als je goud en begraafplaatsen zoekt over uitgestrekte stukken land en in open gebieden met onbekende doelen, heb je echt een hulpmiddel nodig dat je over lange afstanden naar de locatie van het begraven doel leidt en vervolgens het bestaan van het doel bevestigt met een nauwkeurig sonisch zoeksysteem dat de diepte, de grootte en het type van het doel kan bepalen! Je hebt deze professionele technologie absoluut nodig om je te helpen je doelen snel en intelligent te bereiken.

BR 100 PRO – 3 systemen

3950,00 HTVA    (4779,50 TVAC)
De nieuwe versie van de BR 100 PRO combineert de nieuwste technologie in langeafstandsdetectiesystemen met verticale doeldetectie. Het maakt het veel gemakkelijker en sneller om het gedetecteerde object te bereiken dan voorheen. Het kan ook worden gebruikt om het type metaal in het te detecteren doel te selecteren.

BR 20 Pro – 1 systeem

Oorspronkelijke prijs was: 2400,00€.Huidige prijs is: 2000,00€. HTVA    (2420,00 TVAC)
Wanneer je de BR 20 Pro inschakelt en het metaal kiest dat je wilt detecteren, begint het apparaat je te leiden naar de doelen die in jouw omgeving gedetecteerd zijn. De automatische opsporingstechnologie van B.U.M brengt je in een mum van tijd in contact met potentiële doelen in een gebied.

BR 50 Doel Max – 2 systemen

2900,00 HTVA    (3509,00 TVAC)
De BR 50 Target Max, geïntegreerd tussen het langeafstandsradarsysteem en het nieuwe ionendetectiesysteem, is de nieuwste ontwikkeling van BR Systems. De snelheid en nauwkeurigheid van de analyse van de locatie van het gedetecteerde object betekent dat je je doel sneller dan ooit kunt bereiken. Deze detector is ontworpen als een van de snelst reagerende instrumenten in metaaldetectie.

BR 950 – 1 systeem

2750,00 HTVA    (3327,50 TVAC)
De BR 950 is een nieuw plaatsbepalingssysteem voor de lange afstand. Het is gemaakt door BR Systems en kan grond- en oppervlaktewater en putten over lange afstanden detecteren en vastleggen. Het apparaat kan waterpunten vinden ongeacht het niveau van de grondwaterspiegel.

BR 950 Professional – 4 systemen

7100,00 HTVA    (8591,00 TVAC)
De BR 950 Professional is een detector voor het detecteren van grondwater en putten. Het is het nieuwste wetenschappelijke apparaat dat geavanceerde detectie- en zoeksystemen bevat. Kortom, je kunt er grondwater, bronnen en aquatische omgevingen mee onderzoeken.

Delta Ranger Professional – 6 systemen

11990,00 HTVA    (14507,90 TVAC)

De Delta Ranger is een professionele edelmetaaldetector die niet alleen goud detecteert, maar ook 3D grondscans en analyses van de diepe ondergrond uitvoert. Deze detector gebruikt twee sondes voor een zeer gevoelige metaaldetectie. De Delta Ranger Professional heeft ook geavanceerde functies zoals een magnetometer en 3D-grondscan voor verticale metingen van de ondergrond.

Diamond Hunter Smart – 2 systemen

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)
De Diamond Hunter Smart is speciaal ontworpen om begraven diamanten en edelstenen op grote afstand te detecteren. Het apparaat bevat verschillende systemen en technische en professionele kenmerken. Het kan dus nauwkeurig de locaties van diamanten en edelstenen over lange afstanden detecteren en gemakkelijk hun diepte bepalen.

Gold Hunter Smart

Oorspronkelijke prijs was: 2850,00€.Huidige prijs is: 2350,00€. HTVA    (2843,50 TVAC)

Deze detector is gemaakt in Duitsland en wordt geleverd met twee jaar garantie. De Gold Hunter Smart kan worden beschouwd als de beste metaaldetector op de markt. Dankzij de 4 systemen in combinatie met een groot aantal functies kun je naar alle soorten edelmetaal zoeken, van goud tot begraven schatten en diamanten.

Gold Step Pro Max – 5 systemen

5400,00 HTVA    (6534,00 TVAC)
Als 's werelds nummer 1 voor langeafstandsdetectie staat de Gold Step Pro Max bekend om zijn doeltreffendheid bij het zoeken naar goud en edele metalen. Hij is al 7 jaar een must-see en geen enkel waardevol voorwerp dat onder de grond verborgen ligt, kan hem ontgaan.

Hydro Tracker – 4 systemen

7000,00 HTVA    (8470,00 TVAC)
Grondwater zoeken is nu eenvoudiger en betrouwbaarder dankzij de AJAX Hydro Tracker: een krachtige grondwaterdetector! Uitgerust met 4 complete, geïntegreerde zoeksystemen kan dit apparaat elk type watertafel, de exacte diepte van waterreservoirs, vochtigheid, zoutgehalte en bodemtemperatuur detecteren en lokaliseren. Uitgerust met een speciale unit om het signaal te zuiveren, stuurt de Hydro Tracker deze gegevens naar een krachtige processor, wat zorgt voor een snelle, nauwkeurige zoekactie.