BR Systems is een Amerikaans bedrijf dat sinds 2005 metaaldetectoren aanbiedt. Hun langeafstandsdetectoren zijn nauwkeurig en krachtig dankzij moderne functies en detectiesystemen. In de afgelopen tien jaar zijn er meer dan 50.000.00 BR Detector modellen verkocht, waardoor BR Detector wereldleider is op de metaaldetector markt. BR Systems is een pionier op dit gebied en was de eerste die radicale veranderingen aanbracht in akoestische detectiesystemen en geomagnetische meetsystemen.

Ze werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen om ervoor te zorgen dat ze voorop blijven lopen met innovaties op de wereldmarkt. Hun team van ingenieurs werkt aan het verbeteren van detectiesystemen en de ergonomie van detectoren. Hun doel is om producten aan te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn, zodat de resultaten gemakkelijk geanalyseerd kunnen worden. Bekijk de verschillende modellen op onze site en kies het model dat het beste past bij jouw ondergrondse prospectiebehoeften.

Toont alle 7 resultaten

BR 100 PRO – 3 systemen

3950,00 HTVA    (4779,50 TVAC)
De nieuwe versie van de BR 100 PRO combineert de nieuwste technologie in langeafstandsdetectiesystemen met verticale doeldetectie. Het maakt het veel gemakkelijker en sneller om het gedetecteerde object te bereiken dan voorheen. Het kan ook worden gebruikt om het type metaal in het te detecteren doel te selecteren.

BR 20 Pro – 1 systeem

Original price was: 2400,00€.Current price is: 2000,00€. HTVA    (2420,00 TVAC)
Wanneer je de BR 20 Pro inschakelt en het metaal kiest dat je wilt detecteren, begint het apparaat je te leiden naar de doelen die in jouw omgeving gedetecteerd zijn. De automatische opsporingstechnologie van B.U.M brengt je in een mum van tijd in contact met potentiële doelen in een gebied.

BR 50 Doel Max – 2 systemen

2900,00 HTVA    (3509,00 TVAC)
De BR 50 Target Max, geïntegreerd tussen het langeafstandsradarsysteem en het nieuwe ionendetectiesysteem, is de nieuwste ontwikkeling van BR Systems. De snelheid en nauwkeurigheid van de analyse van de locatie van het gedetecteerde object betekent dat je je doel sneller dan ooit kunt bereiken. Deze detector is ontworpen als een van de snelst reagerende instrumenten in metaaldetectie.

BR 950 – 1 systeem

2750,00 HTVA    (3327,50 TVAC)
De BR 950 is een nieuw plaatsbepalingssysteem voor de lange afstand. Het is gemaakt door BR Systems en kan grond- en oppervlaktewater en putten over lange afstanden detecteren en vastleggen. Het apparaat kan waterpunten vinden ongeacht het niveau van de grondwaterspiegel.

BR 950 Professional – 4 systemen

7100,00 HTVA    (8591,00 TVAC)
De BR 950 Professional is een detector voor het detecteren van grondwater en putten. Het is het nieuwste wetenschappelijke apparaat dat geavanceerde detectie- en zoeksystemen bevat. Kortom, je kunt er grondwater, bronnen en aquatische omgevingen mee onderzoeken.

Gold Step Pro Max – 5 systemen

5400,00 HTVA    (6534,00 TVAC)
Als 's werelds nummer 1 voor langeafstandsdetectie staat de Gold Step Pro Max bekend om zijn doeltreffendheid bij het zoeken naar goud en edele metalen. Hij is al 7 jaar een must-see en geen enkel waardevol voorwerp dat onder de grond verborgen ligt, kan hem ontgaan.

Royal Analyzer Pro – 4 systemen

7500,00 HTVA    (9075,00 TVAC)
Ten eerste is de Royal Analyzer Pro uitgerust met een beeldvormingssysteem. Dit is het meest nauwkeurige instrument voor alle goudzoekers en gouddelvers. Het is het perfecte hulpmiddel voor prospectie- en exploratiebedrijven over de hele wereld. De nieuwe versie van de Royal Analyzer Pro is het eerste precisie-instrument met een geïntegreerd 3D-beeldvormingssysteem.