WELKOM IN ONZE INVENTUM DETECTOR WINKEL

  METAUX DETECTOR – GOUD EN GRONDWATERDETECTOR 

INVENTUM DETECTOR

INVENTUM DETECTOR is een winkel in Lille, speciaal gewijd aan de verkoop van metaaldetectoren.
Actief sinds 2007, bieden wij de grootste merken van metaaldetectoren, zoals het merk Gerdetect , Okm , Nokta , Makro … waarvan wij distributeurs zijn.

No.1 in de verkoop van metaaldetectoren in Frankrijk bij Inventum detector

Onze winkel is gespecialiseerd in de verkoop van metaaldetectoren – gouddetectoren en grondwaterdetectoren

Inventum detector, in de eerste plaats, is een team van goudzoekers ervaren op het gebied van de jacht op schatten oefenen detectie sinds 2003 .

Inventum detector

Avenue rogier 355 (achtergrijs gebouw)
1030 Brussel- België
Contact:0032(0)484 67 66 25
WHATSAPP/ 0032484676625

Inventum detector

Boulevard Clémanceau 268
59700 Marcq in Baroeul, Lille – Frankrijk
Contact: 33(0)643752370
WHATSAPP/-33(0)643752370/h2

Hoe koop je een detector van www.inventumdetector.be

U een detector kopen door te praten met de dealer van ons team. Ten eerste, wanneer een verkoper in communicatie met u is, neemt hij de details van de bestelling en geeft u informatie over het apparaat. De betaling gebeurt met de betreffende rekeningen en de door u bestelde metaaldetector wordt verzonden met de factuur. Gedurende de dag wordt het Dhl-volgnummer van de goederen als bericht naar uw mobiele telefoon verzonden.

Wij winden niet alleen onze producten, wij bieden u ook de beste after-sales service en training om uw metaaldetector op de beste manier te gebruiken voor sommige van onze modellen met software die we ook begeleiden voor interpretaties van graphics.

U OOK BEZOEKEN OP MAANDAG TOT ZATERDAG VAN 10.00 tot 19.00 uur.

Bij Inventum detector, bieden wij high-tech apparaten die in staat zijn het lokaliseren van objecten begraven onder de grond, zoals gouden munten, zilver, kisten van st, edele metalen van holtes, grafkamers van aluminium, brons, edelstenen, tunnels, galerijen ect … grondwater zoekapparatuur die een diepte van 1200 m kan bereiken op alle bodemtypes

Daarnaast is inventumdetector gespecialiseerd in de verkoop van professionele metaaldetectoren, langeafstandsdetectoren, gouddetectoren voor de zoektocht naar goudklompjes en aders en grondwaterdetectoren om waterafzettingen te lokaliseren om de diepte van het grondwater te kennen.

Sommige van onze modellen worden namelijk geleverd met software waarmee u de resultaten van uw analyse live zien. Een 3D grafische voorstelling zal u toelaten om te beoordelen voor jezelf als je een ontdekking hebt gedaan.

Het gebruik van deze grondradars is zeer eenvoudig te hanteren en wij zijn er om u te helpen en u het beste te adviseren!

Garantie van onze apparaten

Als Inventum Detector garanderen wij dat 100% van de kwaliteitsmerken die u kiest 100% origineel is. U de eigenschappen van het apparaat zien aan de informatie in de beschrijvingssectie.