Bent u op zoek naar een hightech metaaldetector om u te helpen bij uw verkenning? Nokta is uw oplossing, die zich bezighoudt met onderzoek en ontwikkeling dankzij haar team van gekwalificeerde experts.

Waarom Nokta?

Nokta is sinds 2001 actief betrokken bij onderzoek en ontwikkeling. Zo bestaat zijn productiebedrijf uit ingenieursexperts, of zijn ervaren medewerkers en administratief personeel. Inderdaad, hun motto is om het beste te voldoen aan de verwachtingen van klanten, het aanbieden van een geïnvesteerde service en strengheid. Dus, het punt van eer is op engineering, dankzij het de producten zijn allemaal uitgerust met technologische infrastructuur, octrooien, kwaliteit aanbeveling en veiligheid.
Nokta Detectors om metalen te vinden.
Daarom is er een breed scala aan producten beschikbaar. Inderdaad, vindt u persoonlijke of commerciële producten voor verschillende toepassingen. Zo vindt u draagbare metaaldetectoren, bodyscanners, gouddetectoren, schatten, munten, enz.

Omdat Nokta een wereldberoemd merk is geworden, exporteert het producten naar meer dan 100 landen op elk continent.

Toont alle 10 resultaten

NOKTA PULSE DIVE

200,00 HTVA    (242,00 TVAC)

De NOKTA PULSE DIVE detector: uw bondgenoot in onderwateronderzoek

De Nokta Pulse Dive is jouw belang in marien onderzoek.

NOKTA invenio

7000,00 HTVA    (8470,00 TVAC)

NOKTA invenio, de slimme detector

De NOKTA Invenio metaaldetector voor een nieuw tijdperk van detectie. Het is 's werelds eerste intelligente detectie- en beeldvormingssysteem.

NOKTA IMPACT

740,00 HTVA    (895,40 TVAC)

NOKTA IMPACT, multi-frequency impact metaaldetector

NOKTA Impact de impact metaaldetector. Ontdek nieuwe verborgen schatten met deze multi-frequentie detector. Het is dus de combinatie van meerdere detectoren in één. Het maakt gebruik van state-of-the-art technologie terwijl het gemakkelijk te gebruiken.

NOKTA RS PINPOINTER

135,00 HTVA    (163,35 TVAC)

NOKTA RS PINPOINTER, eenvoudige en effectieve detectie

NOKTA RS PINPOINTER is de detector waarmee u lenzen gemakkelijk en snel lokaliseren.

NOKTA VELOX ONE

570,00 HTVA    (689,70 TVAC)

NOKTA VELOX ONE, detecteren antieke sieraden, munten en voorwerpen

De NOKTA Velox One, de ideale detector voor het zoeken naar moeilijk te detecteren onderdelen, sieraden, antiek en lage geleidende objecten. Daarnaast is het ook ideaal voor sterk gemineraliseerd of ferroverzadigd terrein.

NOKTA ANFIBIO MULTI

970,00 HTVA    (1173,70 TVAC)

NOKTA ANFIBIO MULTI, de waterdichte metaaldetector

De NOKTA ANFIBIO MULTI detector is ontworpen om volledig waterdicht te zijn. Deze detector is de meest efficiënte en complete detector in de NOKTA MAKRO ANFIBIO serie. Met dit apparaat u ongelooflijke snelheidsprestaties hebben op alle soorten terrein.

NOKTA GOLDENSENSE

800,00 HTVA    (968,00 TVAC)

NOKTA GOLDENSENSE, detecteer kleine doelen

De NOKTA Goldensense detector is speciaal ontwikkeld voor goudklompjes, munten en andere kleine metalen doelen. Hierdoor u eenvoudig doelen op grote diepte detecteren.

NOKTA FORS GOLD PLUS

650,00 HTVA    (786,50 TVAC)

NOKTA FORS GOLD PLUS, de gouddetector voor beken en rivieren

De NOKTA Fors Gold Plus is dé detector voor goudzoeken, met geavanceerde mogelijkheden. Dankzij de frequentie van 19 KHz. Dankzij de discriminatiestanden is hij perfect geschikt voor moeilijk terrein. Bovendien maken de twee waterdichte Double-D schijven het een uitstekende gouddetector. Speciaal voor gebruik in beken en rivieren.

NOKTA FORS CORE

650,00 HTVA    (786,50 TVAC)

NOKTA FORS CORE, de professionele metaaldetector

De NOKTA Fors Core is een professionele metaaldetector ontworpen met geavanceerde technologie. Zo is het de perfecte keuze voor de detectie van munten en relikwieën.

NOKTA POINTER

115,00 HTVA    (139,15 TVAC)

NOKTA POINTER, zoek gemakkelijk een doel

Als u op zoek bent naar een detector die uw doel snel en gemakkelijk zal lokaliseren, dan is NOKTA POINTER iets voor u. Inderdaad, kan worden gebruikt onder water als op het land dit apparaat snel harken de grote oppervlakken.