Metaaldetector: onze producten en hun kenmerken

Interesse in een van onze metaaldetectors? Deze bieden de mogelijkheid om een groot aantal objecten in de kelder te detecteren. Met de metaaldetectoren van Inventum Detector maakt u gegarandeerd gebruik van state-of-the-art apparatuur. Om u te voorzien van nauwkeurige analyse, hebben we een aantal van onze modellen uitgerust met Ger 3D analyzer software. Dit zal u toelaten om precies de positie en diepte van het doel vast te stellen.

Welke objecten kan ons assortiment metaaldetectoren vinden? Allereerst, onze producten zijn in staat om het geringste spoor van sieraden of munten te detecteren. U onze apparaten ook gebruiken om goudklompjes te detecteren, evenals gouden draden. Om uw zoekopdracht gemakkelijker te maken, u met detectiesensoren de locatie van waardevolle objecten nauwkeurig identificeren.

De producten van Inventum Detector presteren goed op alle soorten terrein; bergen, woestijn, velden van landbouw, bossen, en zelfs op ruig terrein. Dus, wat uw onderzoek ook is, onze modellen zullen er altijd zijn om u te begeleiden.

Of u nu een ervaren metaaljager of een beginner bent, onze productlijn voldoet aan uw behoeften.

Showing 1–12 of 34 results

Show sidebar

Deep Seeker

7250,00 HTVA    (8772,50 TVAC)

Deep Seeker, de multi-systeem detector.

Als u op zoek bent naar een metaaldetector met meerdere vertrouwde systemen, is GER Deep Seeker iets voor jou! Inderdaad, doe uw onderzoek met vertrouwen dankzij de verschillende validatie systemen van uw doel van deze detector. We leggen het je uit.

Easy Way – 3D-beeldvormingssysteem

4100,00 HTVA    (4961,00 TVAC)

Easy Way, de 3D-beelddetector

Als u op zoek bent naar een verborgen goud, metaal en ondergrondse holte detector die kan detecteren tot 18 meter diep en 3D beeldvorming, Easy Way is uw nugget.

Gold Hunter

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Gold Hunter, lange afstand goud detector

Als u op zoek bent naar goud, begraven schatten of diamanten, dan is de Gold Hunter is voor jou. Dankzij de vele functies zorgt het voor eenvoudige en effectieve langeafstandsdetectie.

TITAN GER 1000

13100,00 HTVA    (15851,00 TVAC)

TITAN GER 1000, vijf-systeem detector

‘s Werelds eerste apparaat met 5 detectiesystemen. Gebruik state-of-the-art technologie om goud en begraven schatten te detecteren met behulp van de TITAN GER 1000 detector.

GER GOLD SEEKER

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

GER GOLD SEEKER gouddetector met state-of-the-art technologie

GER Gold Seeker is de inheemse gouddetector en edele metalen ondergronds met state-of-the-art technologie. Sterker nog, het combineert verschillende nieuwe technologiesystemen om optimaal gebruik te maken van zijn nauwkeurigheid.

AJAX Alpha – 2 systemen

4900,00 HTVA    (5929,00 TVAC)

Langeafstandsdetectie met de AJAX Alpha detector

Wil je de schatzoeker ervaring proberen? Kies het Alpha-model uit het Ajax-gamma.

AJAX Gamma – 3 systemen

6700,00 HTVA    (8107,00 TVAC)

AJAX Gamma – professionele detector

Het AJAX Gamma-detectormodel biedt een nieuw perspectief op succes voor professionele onderzoekers.

AJAX Iota – 1 systeem

5800,00 HTVA    (7018,00 TVAC)

De Ajax Iota-detector – een praktische en krachtige detector

Op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige detector voor het zoeken naar gouddeposito’s? Laat je verleiden door de prestaties van de Iota AJAX-detector.

AJAX Primero – 9 systemen

11200,00 HTVA    (13552,00 TVAC)

AJAX Primero combineert zowel de ergonomie van state-of-the-art hardware als de prestaties van een compleet systeem.

AJAX Segma – 3 systemen

4800,00 HTVA    (5808,00 TVAC)

Ajax Segma – de detector voor grote diepte

Op zoek naar een apparaat dat in staat is om diep te scannen? Kies de Ajax Segma detector en realiseer je droom om schatten te vinden.

Lorenz deepmax Z1

4850,00 HTVA    (5868,50 TVAC)

Lorenz DEEPMAX Z1: grenzeloze detector

In de selectie van de volgende generatie detectoren, die in de LORENZ DEEPMAX Z1 serie zien zichzelf als de best presterende. Ze behoren ook tot de nieuwste uitgerust met Pulse GBS-technologie. Met andere woorden, dit bereik heeft alle kwaliteiten verwacht in een detector. Kortom, de LORENZ DEEPMAX Z1 beschouwt zichzelf als de beste detector op de markt.

OKM ROVER UC

7350,00 HTVA    (8893,50 TVAC)

OKM ROVER UC high-tec detector met 3D imaging systeem

OKM ROVER UC, de geheime metaaldetector. Profiteer namelijk van driedimensionale ondergrondse beelden om ontbrekende objecten te zoeken.

De Rover UC metaaldetector introduceert een hele nieuwe generatie van outdoor meetapparaten die kleiner, compact en niet kunnen worden herkend als een metaaldetector. Met de smartphone als centrale unit krijg je een compact en universeel apparaat.

Heeft u meer informatie en prijzen nodig van onze geofysische instrumenten en metaaldetectoren?

MADE IN GERMANY