Grondwaterdetector: onze producten en hun kenmerken

Bent u op zoek naar een krachtige grondwaterdetector? Wat als we u vertellen dat de producten die wij aanbieden in staat zijn om een diepte van 1200 m onder de grond te bereiken? En dat is nog niet alles. Ons assortiment omvat ook modellen met behulp van een geo-elektrische meetprocedure om de bodemweerstand te beoordelen. Dit is het geval van de River G grondwaterdetector, Fresh Result 2, evenals de Ajax Omega en Geoseeker

Dankzij dit innovatieve systeem kunnen onze detectoren precies bepalen waar de waterafzettingen zich bevinden. Daarnaast heb je alle benodigde informatie op het slimme scherm van de grondwaterdetector. U zult in staat zijn om de aard, dichtheid en zoutgehalte van het water te kennen, evenals de exacte diepte van de storting.

Op zoek naar waterstromen? In combinatie met een langeafstandssysteem kan onze grondwaterdetector aan uw verwachtingen voldoen. Met al deze functies kunnen we duidelijk zeggen dat onze producten een unieke innovatie hebben! Bovendien heeft u geen moeite met het gebruik van onze producten omdat ze compact en beschermd zijn in een koffer. Op deze manier zal geen schok hen bereiken.

Onze grondwaterdetectoren zullen hun potentieel ten volle kunnen benutten in landen met droge klimaten, en dus zonder water. We vinden Soedan, Togo of Algerije…

Zoals u zult hebben begrepen, zullen de lange afstand en geo-elektrische technologieën van onze apparaten u toelaten om onaangeboorde waterbronnen te identificeren, ongeacht de aard van de bodem.

Showing all 9 results

Show sidebar

Fresh Result 2 Plus

6200,00 HTVA    (7502,00 TVAC)

Fresh Result 2 Plus, geofysische systeemdetector

Combineer state-of-the-art technologie met een langeafstandssysteem en een geofysisch systeem voor grondwaterdetectie met Fresh Result 2 Plus.

FARM LIFE

3650,00 HTVA    (4416,50 TVAC)

Farm Life, detecteer soeverein water en artesische putten 

Als u op zoek bent naar grondwater of artesische putten, Farm Life is voor jou. Combineer hoge precisie en bruikbaarheid, met behulp van technologieën om te weten hoe diep het water is, in meters en centimeters.

Fresh Result 1

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Fresh Result 1,technische mix en discriminatie voor grondwater

Bent u op zoek naar grondwater? Combineer high-precision technologie en discriminatie met een langeafstandsdetectiesysteem met de Fresh Result 1 detector.

River-F Plus

3400,00 HTVA    (4114,00 TVAC)

River-F Plus, lange-afstandsgrondwaterdetector

Bent u op zoek naar een grondwaterdetectieapparaat over lange afstand? Dan is de River-F Plus iets voor jou. Het is namelijk ‘s werelds eerste grondwaterdetector over lange afstand.

AJAX Omega – 3 systemen

4600,00 HTVA    (5566,00 TVAC)

De AJAX Omega ondergrondse waterdetector

Kies de prestaties van een professioneel apparaat met behulp van de Ajax Omega detector in uw onderzoek.

AJAX Primero – 9 systemen

11200,00 HTVA    (13552,00 TVAC)

AJAX Primero combineert zowel de ergonomie van state-of-the-art hardware als de prestaties van een compleet systeem.

River G – 3 systemen

8400,00 HTVA    (10164,00 TVAC)

RIVER-G – GER Detect – 3 systemen – grondwaterdetector

Het apparaat heeft drie waterzoekende systemen: een 3D-beeldvormingssysteem, geofysische onderzoekstechnologie en een detectiesysteem voor lange afstand. Deze laatste heeft een lineair bereik van 2000 meter en kan tot 1200 meter diep scannen.

OKM GEOSEEKER

8450,00 HTVA    (10224,50 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

OKM GEOSEEKER MINI

5900,00 HTVA    (7139,00 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.