Previous product
AJAX Alpha - 2 systemen 4900,00 HTVA    (5929,00 TVAC)
Back to products
Next product
NOKTA PULSE DIVE 200,00 HTVA    (242,00 TVAC)

AJAX Omega – 3 systemen

4600,00 HTVA    (5566,00 TVAC)

De AJAX Omega ondergrondse waterdetector

Kies de prestaties van een professioneel apparaat met behulp van de Ajax Omega detector in uw onderzoek.

Beschrijving

AJAX Omega : le meilleur de la détection d'eau souterraine

Eerste, een ondergrondse waterdetector heeft een aantal eigenaardigheden in vergelijking met een conventionele detector. Inderdaad, het onderscheidt zich niet alleen in termen van design, maar vooral aan de software kant. De AJAX Omega detector heeft veel te bieden, waaronder:

Ten eerste u met deze detectieapparatuur de aanwezigheid van water in de diepte van de grond vinden. Dankzij de state-of-the-art technologie, het geeft u de mogelijkheid om een zeer groot gebied te scannen. Als u vervolgens een mogelijk gebied hebt geïdentificeerd, u de zoekopdracht verfijnen. Met andere woorden, de Omega heeft verschillende functies om de positie van het grondwater te verduidelijken. In dit verband is een systeem verantwoordelijk voor het verstrekken van basisgegevens. Vervolgens grijpt een ander in en stelt een locatie voor met de diepte en omvang van het doel. Het is dankzij deze waardevolle informatie dat de AJAX Omega detector wordt een van de beste detectoren van vandaag.

Utilisation simplifiée pour une recherche plus agréable

Als het gaat om het instellen van zoekopdrachten, hebt u een operationele interface. Met deze laatste u eerst de functie selecteren die u wilt gebruiken. Het toont ook de markering en het zoekpad.

Kortom, de Omega detector beschikt over de nodige apparatuur en systemen voor grondwateronderzoek.
Wat de uitvoerbaarheid betreft, heb je een goede grip die de oriëntatie van het apparaat vergemakkelijkt. In dit opzicht hebben de ontwerpers van deze vloerveger gekozen voor een ontwerp dat zowel ergonomisch als modern is.

Drie systemen garanderen het succes van dit waterzoekende apparaat.

3 Systèmes du détecteur Ajax Omega :

Zoeksysteem voor lange afstand (handmatig)

Dit systeem wordt gezien als ideaal voor de detectie van goud, mineralen, maar ook archeologische objecten.

Het zoeksysteem voor lange afstand heeft een interface die is gewijd aan het weergeven van resultaten. U ook verwijzen naar het scherm voor richting. De monitor wordt ook gebruikt om de zoekas en het scanveld te coördineren.

Aan de hardwarekant stuurt een High Gain Antenna gevoelige golven. Dit signaal is betrokken bij het identificeren van potentiële sectoren. Het systeem hervat vervolgens de retoursignalen via dual-stimulation sensoren. De resultaten kunnen worden gebruikt in visuele of audio.

Langeafstands (automatisch) zoeksysteem

Op dit moment kan geen enkel detectiesysteem zich vergelijken met zoektechnologie voor lange afstand. Deze uitzonderlijke en intelligente productie werkt parallel met krachtige sensoren. Op deze manier wijzen we eerst de signaalemissie- en ontvangstapparatuur aan. Dan zijn er onderzoekssystemen met een hoge gevoeligheid.

Bovendien heeft het apparaat intelligente technologie vergelijkbaar met een gyroscoop. In de praktijk corrigeert dit systeem de positie van het apparaat en vergemakkelijkt het zo het gebruik ervan. Dit zelfde systeem vertelt de gebruiker de zoeklijn te volgen tijdens het zoeken.

Geofysisch onderzoekssysteem

Dit systeem maakt gebruik van diepgaande scantechniek en geofysische meting. Samen beoordelen deze elementen het elektrische weerstandsniveau van de gescande grond. In de praktijk kan dit metalen ontdekken die in de grond begraven liggen. Hier hebben we het over goud, koper, brons, ijzer, zilver of aluminium.

Met dit systeem u ook achterhalen of een bepaalde locatie mijnen verbergt. Om dit te doen, moet u de bipolaire functionaliteit van het apparaat gebruiken. Dit laatste is eenvoudig te gebruiken.

Onder de voorstellen voor high-potential bestemmingen, u kiezen voor degene die geschikt is voor jou. Daarna heb je de mogelijkheid om te testen op de plaats die je hebt gekozen.

Dit systeem is afkomstig van verschillende ontwerpstappen. Dus, het heeft een geweldige prestatie van precisie en meting. Het niveau van nauwkeurigheid in het veld zelfs bereikt 100%.

Met een handmatig opnamesysteem u de informatie van elke scan opslaan.

De gebruiker kan de instellingen aanpassen aan hun behoeften en op basis van zoekfactoren.

Spécifications techniques

Interface

Accessoires d'impact et pièces