Previous product
AJAX Segma - 3 systemen 4800,00 HTVA    (5808,00 TVAC)
Back to products
Next product
AJAX Omega - 3 systemen 4600,00 HTVA    (5566,00 TVAC)

AJAX Alpha – 2 systemen

4900,00 HTVA    (5929,00 TVAC)

Langeafstandsdetectie met de AJAX Alpha detector

Wil je de schatzoeker ervaring proberen? Kies het Alpha-model uit het Ajax-gamma.

Beschrijving

Un détecteur design et performant

Met de AJAX Alpha metaaldetector beschikt u over een detectieapparaat met de nieuwste technologieën. Inderdaad, de paar systemen kunnen goud sneller detecteren over grote gebieden. Nogmaals, je hebt de kans om andere waardevolle items te vinden dankzij de kracht van dit apparaat.

In dit verband markeert de Alpha telemetrie over lange afstand. Als verklaring kan deze laatste een groot stuk land scannen. In de praktijk bereikt de scan zelfs 2250 meter. In de praktijk biedt Telemetrie het geschatte potentieel van een gedefinieerde perimeter. Hierna vindt teledetectie plaats. Om u de precieze positie van een object te geven, scant het verticaal tot 50 meter diep. Bovendien beschouwt de Alpha zich dankzij zijn capaciteit als de beste langeafstandsdetector op de markt. Dit is ook de reden waarom archeologen en andere professionals gebruiken.

Performance et utilisation du détecteur AJAX Alpha

Wat veldprestaties betreft, geven deze systemen lineaire positie en diepte. Nu verspil je geen tijd meer aan het graven op ruwe plaatsen. Door de scaninstellingen goed aan te passen, u recht over het doelobject graven.

Houd er echter rekening mee dat zelfs als de Alpha-detector de indruk geeft complex te zijn, u deze snel onder de knie krijgt. Inderdaad, het heeft een automatische functionaliteit die het gemakkelijker maakt om te beginnen met lange afstand detectie. Wendbaarheid zal ook geen probleem zijn. Het moderne ontwerp maakt het gebruiksvriendelijk.

Kortom, gezien de prestaties en bruikbaarheid concurreert geen enkel apparaat met de Alpha-detector.

2 systèmes du détecteur Ajax Alpha :

  • Zoeksysteem voor lange afstand (handmatig)

Het langeafstandsonderzoekssysteem wordt gebruikt om goudafzettingen, archeologische elementen en mineralen op te sporen.

Dankzij een interface presenteert dit systeem duidelijk de resultaten van de scan. Het scherm geeft ook het zoekveld en de zoekas weer.

De High Gain Antenna (High Gain Antenna) produceert een hoog gevoelig signaal.  Dit soort golflengte reist door het terrein en keert terug naar het apparaat via sensoren. De verzamelde informatie kan vervolgens een potentieel gebied identificeren. Voor interpretatie heeft de gebruiker visuele resultaten via het scherm, maar ook geluidsindicatoren.

  • Langeafstands (automatisch) zoeksysteem

Dit model kan worden gezien als de enige detector met lange afstand onderzoekstechnologie. De automatische detectiemodus van het apparaat toont eerst de aard van het gescande object. Tegelijkertijd geeft het de lineaire afstand tussen het apparaat en het doelobject. Ten slotte communiceert het diepte. Al deze waardevolle informatie wordt weergegeven op een scherm.

Een belangrijk sterk punt, dit apparaat heeft een intelligent balanceringssysteem. In de praktijk maakt deze functie het gemakkelijker om de detector te hanteren en te oriënteren. Bovendien kan de gebruiker verwijzen naar de indicator op het scherm om de richting te corrigeren tijdens de scan. Omdat de monitor in feite de zoekas weergeeft die moet worden gevolgd.

De ontwikkeling van dit systeem heeft verschillende stappen gevolgd om de prestaties te verbeteren. Verwijzend naar zijn prestaties op het veld, zijn nauwkeurigheid is gelijk aan 100%. Deze zekerheid betreft zowel de locatie van de placer als de diepte van het doelobject.

Momenteel is geen enkel ander sensormodel hoger dan de prestaties van dit langeafstandssysteem. Het is een unieke en moderne technologie die specifiek gewijd is aan ondergronds onderzoek. Dit systeem gaat hand in hand met een duo van zender/ontvanger antennes. Al deze technologie is het resultaat van ingenieuze en avant-garde productie.

Wetende dat het een handmatig systeem is, kan de gebruiker ervoor kiezen om de gegevens op te nemen op basis van zijn behoeften. Daarna kunnen ze grondiger worden geraadpleegd.

Ten slotte biedt het systeem een lijst met gebieden met een hoog potentieel waarin de gebruiker een bestemming kan kiezen. Deze functie maakt het ook mogelijk om verschillende opties en instellingen te bedienen. De instelling hiervan is afhankelijk van de uit te voeren zoekopdrachten. Inderdaad, de parameters variëren afhankelijk van de diepte die moet worden gescand en het oppervlak van het terrein.

Spécifications techniques :

Interface du détecteur AJAX ALPHA

Accessoires d'impact et pièces