Een holtedetector is een hulpmiddel om vergeten ondergrondse ruimtes zoals tunnels, kelders, oude loopgraven, catacomben, grafkamers, enz. te lokaliseren. Tegenwoordig zijn er detectoren op de markt die gebruik maken van twee soorten technologieën. De eerste is gebaseerd op seismische metingen en de tweede is gebaseerd op geo-elektrische metingen.

Seismische of geo-elektrische meting

Sommige detectoren onderzoeken deze holtes met behulp van een specifieke technologie die gebaseerd is op het vermogen van geluidsgolven om refracties te ondergaan. Dit wordt seismische meting genoemd. Een andere methode is gebaseerd op geo-elektrische metingen, waarbij de weerstand van de ondergrond wordt geanalyseerd en uiteindelijk de aanwezigheid van water wordt gedetecteerd. Of je nu op zoek bent naar een oude kelder, een oude kelder of een loopgraaf uit de Eerste Wereldoorlog… de kans is groot dat je deze technieken gaat gebruiken. Je hoeft niet altijd ver te gaan om echt interessante bezienswaardigheden te ontdekken.

Holtedetector: de bondgenoot van geologen en archeologen
Bent u een professional op een geologische missie of een graver die archeologische vindplaatsen doorkruist? Zo ja, bent u ongetwijfeld bekend met de uitzonderlijke specificaties van de nieuwste generatie professionele apparatuur? Deze detectoren zijn namelijk in staat om zeer nauwkeurige seismische of geo-elektrische metingen uit te voeren. Maar zelfs als je als amateurprospector op zoek bent naar holtes, crypten en kazematten of metalen voorwerpen, kun je dankzij de toenemende democratisering van deze holtedetectoren ook gebruik maken van deze technologieën. Heeft u een oud document ontdekt dat wijst op de aanwezigheid van een onder een kerk begraven grafkamer? Of heb je gehoord van een bunker waar mensen uit je dorp hun toevlucht zochten tijdens de oorlog? Het is aan u om deze begraven overblijfselen te verkennen… De ondergrond van onze regio’s zit vol met schatten en sporen van onze geschiedenis…

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar

Deep Seeker

7250,00 HTVA    (8772,50 TVAC)

Deep Seeker, de multi-systeem detector.

Als u op zoek bent naar een metaaldetector met meerdere vertrouwde systemen, is GER Deep Seeker iets voor jou! Inderdaad, doe uw onderzoek met vertrouwen dankzij de verschillende validatie systemen van uw doel van deze detector. We leggen het je uit.

Easy Way – 3D-beeldvormingssysteem

4100,00 HTVA    (4961,00 TVAC)

Easy Way, de 3D-beelddetector

Als u op zoek bent naar een verborgen goud, metaal en ondergrondse holte detector die kan detecteren tot 18 meter diep en 3D beeldvorming, Easy Way is uw nugget.

Gold Hunter

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Gold Hunter, lange afstand goud detector

Als u op zoek bent naar goud, begraven schatten of diamanten, dan is de Gold Hunter is voor jou. Dankzij de vele functies zorgt het voor eenvoudige en effectieve langeafstandsdetectie.

TITAN GER 1000

13100,00 HTVA    (15851,00 TVAC)

TITAN GER 1000, vijf-systeem detector

‘s Werelds eerste apparaat met 5 detectiesystemen. Gebruik state-of-the-art technologie om goud en begraven schatten te detecteren met behulp van de TITAN GER 1000 detector.

AJAX Alpha – 2 systemen

4900,00 HTVA    (5929,00 TVAC)

Langeafstandsdetectie met de AJAX Alpha detector

Wil je de schatzoeker ervaring proberen? Kies het Alpha-model uit het Ajax-gamma.

AJAX Gamma – 3 systemen

6700,00 HTVA    (8107,00 TVAC)

AJAX Gamma – professionele detector

Het AJAX Gamma-detectormodel biedt een nieuw perspectief op succes voor professionele onderzoekers.

AJAX Primero – 9 systemen

11200,00 HTVA    (13552,00 TVAC)

AJAX Primero combineert zowel de ergonomie van state-of-the-art hardware als de prestaties van een compleet systeem.

AJAX Segma – 3 systemen

4800,00 HTVA    (5808,00 TVAC)

Ajax Segma – de detector voor grote diepte

Op zoek naar een apparaat dat in staat is om diep te scannen? Kies de Ajax Segma detector en realiseer je droom om schatten te vinden.

OKM Fusion

6500,00 HTVA    (7865,00 TVAC)

OKM FUSION 3D metaal- en bodemdetector

OKM FUSION is een metaal- en bodemdetector die profiteert van een 3D-systeem. In feite is het uitgerust met een systeem om objecten die in de diepte worden gedetecteerd te visualiseren om ze te analyseren. Deze metaaldetector is zeer functioneel en stelt zelfs beginners in 3D in staat om vele schatten te vinden.

OKM GEOSEEKER

8450,00 HTVA    (10224,50 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

OKM GEOSEEKER MINI

5900,00 HTVA    (7139,00 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

OKM GEPARD

18490,00 HTVA    (22372,90 TVAC)

OKM GEPARD, flexibele radar om grondafwijkingen te detecteren

Ten eerste, als u op zoek bent naar een flexibele, transporteerbare en krachtige grondradar om bodemafwijkingen te lokaliseren? Dus OKM GEPARD is iets voor jou. Inderdaad, detecteren leidingen, goten, tunnels, grotten, bunkers, enz., met behulp van deze krachtige detector.