Vind diamanten en edelstenen!

Diamantdetector: onze producten en hun kenmerken

Bent u op zoek naar een ondergrondse diamantdetector die rijke gebieden kan detecteren? Wij bieden ons brede assortiment van producten expert in de detectie van natuurlijke diamanten op nieuwe sites en gronden. Dus, om deze edelsteen te vinden, u gemakkelijk gebruik maken van onze diamant detectoren in onbekende gebieden.

Wanneer een goudzoeker geen benchmarks heeft op zijn of haar onderzoeksgebied, kan de taak ingewikkelder zijn. Daarom zal het gebruik van een diamantdetector onder onze voorgestelde merken de onderzoeker in staat stellen om zijn exploratiegebied te beperken tot 1 vierkante meter. Onder onze diamantdetectoren bieden wij het model Ajax Electra , Titan 500. Maar ook de Diamond Hunter. Deze zijn ideaal voor dit soort onderzoek.

De geringste wijziging van de kleine magnetische velden van een medium zal ervoor zorgen dat de diamantdetector precies reageert. Onze producten zijn zeer effectief in gebieden met een kleine bevolking, vooral in open velden.

Als u kiest voor een lange afstand diamant detector, zult u in staat zijn om diamant ondergronds te detecteren. Dat is niet alles, uw onderzoek kan ook eindigen op edelstenen zoals; smaragd, robijn, saffier…

Wij garanderen dat onze producten u zullen helpen om nauwkeurig de locatie van diamanten en andere mineralen te bepalen. En dit is te danken aan geïntegreerde sensortechnologie.

Showing all 7 results

Show sidebar

Diamond Hunter

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Diamond Hunter, diamantdetector over lange afstand

Als u op zoek bent naar een lange afstand detector van diamanten en edelstenen, de Diamond Hunter is voor jou. Inderdaad, dankzij de vele functies u een detectie van diamanten van alle soorten, een gedetailleerde ondergrondse detectie van edelstenen, wordt bediend met een frontaal bereik van maximaal 2000m en een diepte van maximaal 35m.

Gold Hunter

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Gold Hunter, lange afstand goud detector

Als u op zoek bent naar goud, begraven schatten of diamanten, dan is de Gold Hunter is voor jou. Dankzij de vele functies zorgt het voor eenvoudige en effectieve langeafstandsdetectie.

TITAN GER 1000

13100,00 HTVA    (15851,00 TVAC)

TITAN GER 1000, vijf-systeem detector

‘s Werelds eerste apparaat met 5 detectiesystemen. Gebruik state-of-the-art technologie om goud en begraven schatten te detecteren met behulp van de TITAN GER 1000 detector.

AJAX Alpha – 2 systemen

4900,00 HTVA    (5929,00 TVAC)

Langeafstandsdetectie met de AJAX Alpha detector

Wil je de schatzoeker ervaring proberen? Kies het Alpha-model uit het Ajax-gamma.

AJAX Electra – 2 systemen

3900,00 HTVA    (4719,00 TVAC)

Ajax Electra detector: twee aanpasbare scansystemen

De Ajax Electra detector is betrokken bij de zoektocht naar edelstenen of diamanten. Het is een van de best presterende modellen van het moment dankzij het koppel van detectiesystemen op afstand.

AJAX Primero – 9 systemen

11200,00 HTVA    (13552,00 TVAC)

AJAX Primero combineert zowel de ergonomie van state-of-the-art hardware als de prestaties van een compleet systeem.

TITAN GER 500 PLUS

3900,00 HTVA    (4719,00 TVAC)

TITAN GER 500 PLUS, detecteer diamanten en edelstenen 

Hier is de lange afstand diamant en gem detector. Sterker nog, met TITAN GER 500 PLUS kiezen voor meerdere functies voor ondergronds zoeken.