U bent op zoek naar begraven voorwerpen, bent u op zoek naar de metaaldetector die u zal toestaan om te zien in de kelder? Met OKM geofysische instrumenten heb je de oplossing.

Waarom kiezen voor OKM detectoren?

Ten eerste combineert het high-tech sensoren met meerdere sensoren. Inderdaad, met zijn gespecialiseerde detectoren voor metaaldetectie zijn een Duitse vervaardiging. Geschikt voor professionele archeologen en schatzoekers, evenals militaire, of industriëlen. Het is nu zeer nuttig voor de detectie, niet alleen van goud, maar ook van tunnels, holtes, enz.

Combineer metaaldetectie en 3D-weergave met OKM.

Inderdaad, door te zoeken naar uw metalen, heb je de mogelijkheid om begraven objecten te visualiseren, zelfs heel diep. Zo u met 3D-weergave nauwkeurig de positie, grootte en diepte van uw objecten bepalen.

Wat onzichtbaar is voor uw ogen, wordt zichtbaar dankzij de OKM-detectoren en hun meerdere sensoren.

Showing all 12 results

Show sidebar

OKM ROVER UC

7350,00 HTVA    (8893,50 TVAC)

OKM ROVER UC high-tec detector met 3D imaging systeem

OKM ROVER UC, de geheime metaaldetector. Profiteer namelijk van driedimensionale ondergrondse beelden om ontbrekende objecten te zoeken.

De Rover UC metaaldetector introduceert een hele nieuwe generatie van outdoor meetapparaten die kleiner, compact en niet kunnen worden herkend als een metaaldetector. Met de smartphone als centrale unit krijg je een compact en universeel apparaat.

Heeft u meer informatie en prijzen nodig van onze geofysische instrumenten en metaaldetectoren?

MADE IN GERMANY

OKM Bionic X4

9785,00 HTVA    (11839,85 TVAC)

OKM Bionic X4, de lange afstand gouddetector

OKM BIONIC X4, de lange afstand gouddetector die is gekoppeld aan een Android-smartphone. Profiteer namelijk van een visuele detectiehulp met de automatische verbinding via bluetooth tussen de smartphone en de OKM BIONIC X4.

OKM BLACK HAWK

4900,00 HTVA    (5929,00 TVAC)

OKM BLACK HAWK, gepulseerde inductie metaaldetector

OKM BLACK HAWK, de gepulseerde inductie metaaldetector. Inderdaad, deze zeer effectieve metaaldetector heeft een hoge prestatie te detecteren in de diepten. Zelfs op verschillende soorten bodems.

OKM EVOLUTION NTX

4600,00 HTVA    (5566,00 TVAC)

OKM EXP EVOLUTION NTX , schattenjacht detector

OKM EVOLUTION NTX , de Duitse metaaldetector met zijn instapbetaalbaar. Inderdaad, het is geoptimaliseerd in vergelijking met de oude versie en dit voor metaaldetectie. Maar ook voor liefhebbers van schattenjacht.

OKM EXP 4500

11600,00 HTVA    (14036,00 TVAC)

OKM EXP 4500, schattenjachtdetector

OKM EXP 4500, de hoogwaardige metaaldetector. Inderdaad, het is ontworpen voor 3D-archeologische studies, metaaldetectie. Maar ook de schattenjacht en begraven artefacten.

OKM EXP 6000

19900,00 HTVA    (24079,00 TVAC)

OKM EXP 6000, de high-end metaaldetector

OKM EXP 6000 is een van de hoogste modellen van het MERK OKM. Inderdaad, deze volledig draadloze detector kan worden gebruikt door een touch screen. Maar ook met een videobril, of Android pc-tablets. Daarnaast is het de eerste detector ter wereld die de nieuwe telescoopsonde gebruikt. Dus het gaat van 50 naar 120 cm.

OKM Fusion

6500,00 HTVA    (7865,00 TVAC)

OKM FUSION 3D metaal- en bodemdetector

OKM FUSION is een metaal- en bodemdetector die profiteert van een 3D-systeem. In feite is het uitgerust met een systeem om objecten die in de diepte worden gedetecteerd te visualiseren om ze te analyseren. Deze metaaldetector is zeer functioneel en stelt zelfs beginners in 3D in staat om vele schatten te vinden.

OKM GEOSEEKER

8450,00 HTVA    (10224,50 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

OKM GEOSEEKER MINI

5900,00 HTVA    (7139,00 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

OKM GEPARD

18490,00 HTVA    (22372,90 TVAC)

OKM GEPARD, flexibele radar om grondafwijkingen te detecteren

Ten eerste, als u op zoek bent naar een flexibele, transporteerbare en krachtige grondradar om bodemafwijkingen te lokaliseren? Dus OKM GEPARD is iets voor jou. Inderdaad, detecteren leidingen, goten, tunnels, grotten, bunkers, enz., met behulp van deze krachtige detector.

OKM ROVER C4

8910,00 HTVA    (10781,10 TVAC)

OKM ROVER C4, zijn meerdere manieren van werken om goud te detecteren

Bent u op zoek naar inheems goud of begraven edele metalen? Dus OKM ROVER C4 is iets voor jou. Het combineert state-of-the-art technologie met Ground Scan, Pinpointer, Mineral Scan, Magnetometer modi. Zo wordt het een handige en gebruiksvriendelijke metaaldetector.

OKM GOLD LABOR

1890,00 HTVA    (2286,90 TVAC)

OKM GOLD LABOR, de ultramoderne gouddetector

Bent u op zoek naar een ultramoderne detector om inheems goud te detecteren? Dan is de OKM GOLD LABOR voor jou. Inderdaad, deze detector is voor goudzoekers, mijnwerkers en goudzoekers. Ze bepalen het goudgehalte, de goudafzettingen en mineralen en de bodemmonsters.