Previous product
NOKTA FORS GOLD PLUS 650,00 HTVA    (786,50 TVAC)
Back to products
Next product
MAKRO KRUZER 620,00 HTVA    (750,20 TVAC)

OKM Bionic X4

9785,00 HTVA    (11839,85 TVAC)

OKM Bionic X4, de lange afstand gouddetector

OKM BIONIC X4, de lange afstand gouddetector die is gekoppeld aan een Android-smartphone. Profiteer namelijk van een visuele detectiehulp met de automatische verbinding via bluetooth tussen de smartphone en de OKM BIONIC X4.

Beschrijving

Videopresentatie

OKM BIONIC X4 langeafstandssysteem

Het langeafstandssysteem is namelijk speciaal ontworpen voor goudzoekers en schatzoekers. Het maakt gebruik van cross-spot detectie om de positie van een object te lokaliseren. Zo kan de detector dankzij het principe van de ionensystole lang begraven goud vinden. Bovendien werkt het bio-energiesysteem tijdens de locatie van doelen samen met de bio-energie van het lichaam. Om nieuwe objecten of objecten te detecteren die niet begraven zijn.

Caractéristiques supplémentaires du Bionic X4 sont:

OKM BIONIC X4 met een Android-smartphone

Bovendien u de OKM BIONIC X4 eenvoudig gebruiken dankzij het systeem dat van toepassing is op Android-smartphone. Je je smartphone namelijk gebruiken voor een hulpmiddel voor visuele detectie. Zo maakt de automatische bluetooth-verbinding tussen de detector en de smartphone een snelle overdracht van meetgegevens mogelijk. Evenals een display van het smartphonescherm. Daarom u de meetrichting eenvoudig direct op de smartphone zien en repareren voor verdere analyse.

OKM Bionic X4 : Spécifications techniques

Afgezien van de twee principes van maatregelen voor de jacht op schatten, de Bionic X4 heeft andere eigenaardigheden en functies zoals:

 • Power Pack voor een werktijd van meer dan 16 uur (continu lopen)
 • LED-verlichting voor nachtelijke zoekopdrachten (ook bruikbaar als elektrische lamp)
 • Laseraanwijzer voor het sturen (vooral ‘s nachts)
 • Draadloze stereoluisteraars
 • Verlicht LED-display
 • Peli waterdichte en schokbestendige transportcase voor eenvoudig transport

De gebruikersinterface van de smartphone en de OKM-app is beschikbaar in de volgende talen:

 • Engels, Frans, Deutsch, Espa’ol, Turkçe, Italiano, Nederlands, Po, ‘O’, ‘O’, ‘To’, ‘To’

In combinatie met de Android-smartphone heeft het Bionic X4-apparaat nog meer functies, zoals:

 • Digitaal kompas voor managementbepaling
 • Optische bevestiging van meetrichting
 • Visuele opname van de lens
 • Zoek naar goud met de Bionic X4 in het veld

Ten tweede, hoe kan de Bionic X4 lange afstand detector worden gebruikt?

 • De Bionic X4 lange afstand goud detector kan worden gebruikt voor het zoeken naar goud van een afstand als onze andere lange afstand systemen. De Bionic X4 gouddetector kan worden gebruikt voor de eerste zoekopdracht in een onbekend gebied, om verschillende locaties van begraven schatten te vinden. Dus de Bionic X4 lange afstand detector is vooral interessant voor goudzoekers die geen idee hebben waar te beginnen met meten. De graver kan gemakkelijk en snel een algemeen idee krijgen op een groot veld. De Bionic X4 is speciaal ontwikkeld voor terrein dat moeilijk te passeren is, bijvoorbeeld beboste bossen, rotsachtige bergen of rotswanden.

Wat is het dan mogelijk om te doen met de Bionic X4 gouddetector?

 • Met de Bionic X4 gouddetector meet je langs de horizon en zoekt de schatzoeker naar een richting waar hij begraven goud kan vinden. Zodra de gouden detector een gouden object heeft gedetecteerd, geeft het een akoestisch signaal en zie je de richting gericht op het display van de Android-smartphone.Triangulatieprocedure met de Bionic X4 voor het bepalen van de positie van een gouden schat. Om de positie van het goud te vinden moet je een triangulatie doen met de gouden detector Bionic X4. Je moet meten in het minst uit 2 verschillende richtingen en kijk of het apparaat geeft het goud. Zodra u een positief signaal ontvangt van twee of drie verschillende richtingen moet u de positie van de vondst aan het einde van de kruising vinden. Gecombineerd aanbod van Bionic X4 en Rover UCDe Bionic X4 lange afstand detector kan geen nauwkeurige indicaties van de diepte of afmetingen van de gevonden objecten. Het is raadzaam om een meer gedetailleerde analyse te doen met een 3D-scanner uit de kelder. Een geschikt apparaat is de Rover UC, die ook wordt gebruikt met een smartphone zoals de Bionic X4. Met de Bionic X4 vindt u de plaats, waar het goud zich bevindt en met de Rover UC geeft u de exacte positie in de kelder op en u de diepte en afmetingen van het gouden object meten.

CERTIFICATIONS LABEL

Je suis un bloc de texte, cliquez sur le bouton \”éditer\” pour me modifier. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Extra informatie
MARQUE

OKM