Previous product
MAKRO DEEPHUNTER PRO 5200,00 HTVA    (6292,00 TVAC)
Back to products
Next product
OKM GEOSEEKER MINI 5900,00 HTVA    (7139,00 TVAC)

OKM EVOLUTION NTX

4600,00 HTVA    (5566,00 TVAC)

OKM EXP EVOLUTION NTX , schattenjacht detector

OKM EVOLUTION NTX , de Duitse metaaldetector met zijn instapbetaalbaar. Inderdaad, het is geoptimaliseerd in vergelijking met de oude versie en dit voor metaaldetectie. Maar ook voor liefhebbers van schattenjacht.

Beschrijving

</p> <p>Videopresentatie</p> <p>

3D Metaaldetector – OKM Evolution NTX

Allereerst heb je het oude model ervaren dat een instapmodel was in grondradars en een echt succes voor schatzoekers. Dus presenteren we het nieuwe model dat de release in 2018 van het assortiment okm maakt , de OKM Evolution NTX is een 3D-metaaldetector die permoforming is met een betaalbare prijs voor schatzoekers.

Caractéristiques supplémentaires de l'Evolution NTX

OKM EXP EVOLUTION NTX

Inderdaad, de nieuwe versie is geoptimaliseerd met een nieuwe technologie en het nieuwe ontwerp na een aantal studies en suggesties van vele klanten waaraan we hechten veel belang:

 • nieuwe, duurzame en oplaadbare batterijen
 • kleurrijk touchscreen met hogere resolutie
 • ingebouwde Bluetooth-hoofdtelefoon
 • compacter en robuuster ontwerp
 • verbeterde sensor- en spoeltechnologie

Zo heeft de OKM Evolution NTX een touchscreen. Als een, alle functies en modi worden geselecteerd via het aanraakscherm. Bovendien maakt navigatie het gebruik van de OKM Evolution NTX eenvoudig. Nu wordt de OKM Evolution NTX geleverd met de volgende functies:

 • Telescoopsonde met spoel
 • LED-licht voor onderzoek in donkere omgevingen
 • Kleurrijk touchscreen
 • Live Geluid met VLF metaaldetector
 • 3D-scan met GST /EMSR-scanner
 • Meertalige gebruikersinterface
 • Grafische analyse met Visualizer 3D-software

Dankzij verschillende functies en verbeteringen is de OKM Evolution NTX metaaldetector een detectiemachine voor alle goudzoekers, schatzoekers, archeologen, enz.

Modes de fonctionnement de l'Evolution Ntx - détecteur de métal 3d

Hoe meet je de bodem en detecteer je metalen met OKM Evolution NTX?

Ten eerste biedt de OKM Evolution NTX 3D gronddetector twee zoekmethoden voor de ontdekking van objecten en structuren verborgen in de grond. Vervolgens kan de lengte van de detector worden aangepast aan de grootte van uw lichaam. Dit geeft u wat comfort om met uw metaaldetector om te gaan. Selecteer in het hoofdmenu namelijk een van de werkingswijzen:

 • Live geluid Dankzij deze actieve werkwijze kan de Metaaldetector VLF metalen voorwerpen dicht bij het oppervlak detecteren, zoals antieke munten, ringen en andere schatten. Naast een akoestisch signaal, dat u ook in staat stelt om een grafische indicatie van de signalen te zien.
 • 3D-scan Zo wordt de wijze van werking 3 gebruikt om de afwijkingen van de ondergrond te analyseren. Alle gegevens worden opgeslagen in het geheugen van het apparaat. Ten slotte kan de informatie worden overgedragen aan OKM’s Visualizer 3D-software om 3D-beelden van objecten en allerlei afwijkingen te analyseren.

UNITÉ CENTRALE/ DÉTECTEUR DE MÉTAUX Evolution NTX

 • Cpu Afmetingen (H x L x P): 540 – 810 x 150 x 280 mm Gewicht: ongeveer 1,5 kg Servicespanning (max.): 19 V DC, 3.16 A, 60 W Processor / Hand CPU: Cortex M3, 32 MHz Processor / Slave CPU: Cortex M0, 24 MHz Scherm: 3,5-inch weerstandsaanraking, 480 x 320 Pixel CPU-scherm: Cortex M3, 32 MHz, 128 KB RAM Gegevensgeheugen: 4gb Frequentie van de bemonstering: 1024 waarden per seconde Meetresolutie: 16 bits Bedrijfstemperatuur: -10 – 60 graden Celsius Detemperatuur van het storting: -20 – 70 graden Celsius Audio: Interne luidspreker / Bluetooth Luchtvochtigheid in de atmosfeer: 5 % – 75 % Waterdicht: Niet Technologie: GST, EMSR Sensortechnologie: SCMI-15-D / VLF

Gegevensoverdracht (Bluetooth) Technologie: Bluetooth Frequentiebereik: 2,4 – 2,4835 GHz Maximale overdrachtssnelheid: 1 Mbps Ontvangstgevoeligheid: -85 dBm Maximumlengte: ongeveer 10m Computer, specifieke behoeften Schijfstation: minimaal 4x Interface (gegevensoverdracht): Usb Gratis geheugenvak: minimaal 50 MB Werkgeheugen (RAM): minimaal 256 MB Grafische kaart: minimaal 128 MB, OpenGL-compatibel Processor: minimaal 1,2 GHz Besturingssysteem: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Extra informatie
MARQUE

OKM