Metaaldetector onder water

Veel duikliefhebbers die gewend zijn om kriskras door de diepe zeebodem zijn nu gepassioneerd over het vooruitzicht voor schatten in de open zee. Het is dat er veel scheepswrakken zijn gezonken in de oceanen. En onvermijdelijk, om hun doelen te herkennen, proberen ze een goede onderwater metaaldetector te krijgen.

Een perfect aangepast materiaal

Vandaag de dag zijn sommige metaaldetectoren echt ontworpen om onder water te worden gebruikt. Ze zijn opmerkelijk waterdicht (zelfs tot grote diepten voor sommige modellen). Miniaturisatie is er ook geweest en deze apparaten zijn nu aanzienlijk compacter en lichtgewicht dan in het verleden. Tot slot omvatten de huidige technologieën vaak automatische functies en vooraf gedefinieerde instellingen die het gemakkelijker maken voor minder ervaren duikers. Bovendien zijn veel detectoren hybride en werken zowel op het land als op zee. Beginners kunnen beginnen met het verkennen van hun apparaat op het land. Dit is een zeer nuttige stap voordat ze verlaten rommelig met hun zuurstof cilinders en andere duikuitrusting.

Kies uw onderwatermetaaldetector

Het hangt natuurlijk allemaal af van het type duik dat je doet. Uw behoeften zullen niet hetzelfde zijn als je een snorkelaar bent of als je nogal gepassioneerd bent over de diepte. Omdat het bereik van onderwater detectie-apparaten is vrij breed. Van amfibische modellen tot 3 of 4 meter diep tot dompelbare apparaten tot 60 meter diep, u kiest ook uw onderwatermetaaldetector op basis van uw expertiseniveau. Meer beginnende goudzoekers geven vaak de voorkeur aan meer geautomatiseerde modellen. Overweeg ook om accessoires te kiezen die zijn ontworpen om naar het water te gaan (bijvoorbeeld waterdichte hoofdtelefoons en pinpoint). Eenmaal uitgerust, ben je klaar om te gaan en deze echte schat snities die de oceanen zijn te exploiteren.

Showing all 4 results

Show sidebar

NOKTA PULSE DIVE

200,00 HTVA    (242,00 TVAC)

De NOKTA PULSE DIVE detector: uw bondgenoot in onderwateronderzoek

De Nokta Pulse Dive is jouw belang in marien onderzoek.

NOKTA ANFIBIO MULTI

970,00 HTVA    (1173,70 TVAC)

NOKTA ANFIBIO MULTI, de waterdichte metaaldetector

De NOKTA ANFIBIO MULTI detector is ontworpen om volledig waterdicht te zijn. Deze detector is de meest efficiënte en complete detector in de NOKTA MAKRO ANFIBIO serie. Met dit apparaat u ongelooflijke snelheidsprestaties hebben op alle soorten terrein.

MAKRO KRUZER

620,00 HTVA    (750,20 TVAC)

MAKRO KRUZER, een belangrijke troef voor strandzoekers

Profiteer van het robuuste, waterdichte ontwerp van de MAKRO KRUZER detector om metalen te detecteren. Plus, als je een strandjager bent, is het ideaal voor jou. De geavanceerde strandmodus biedt namelijk een stabiele prestatie op de grond van het natte zoutbereik. Maar ook onder water.

MAKRO GOLD KRUZER

705,00 HTVA    (853,05 TVAC)

MAKRO GOLD KRUZER, state-of-the-art gouddetector

De MAKRO GOLD KRUZER detector is de ideale detector voor goudprospectie. Inderdaad, het detecteert de kleinste nuggets, terwijl het negeren van moeilijke terreinomstandigheden, maar ook zeer gemineraliseerde stenen in goudvelden.