Previous product
OKM Fusion 6500,00 HTVA    (7865,00 TVAC)
Back to products
Next product
Lorenz deepmax Z1 4850,00 HTVA    (5868,50 TVAC)

NOKTA ANFIBIO MULTI

970,00 HTVA    (1173,70 TVAC)

NOKTA ANFIBIO MULTI, de waterdichte metaaldetector

De NOKTA ANFIBIO MULTI detector is ontworpen om volledig waterdicht te zijn. Deze detector is de meest efficiënte en complete detector in de NOKTA MAKRO ANFIBIO serie. Met dit apparaat u ongelooflijke snelheidsprestaties hebben op alle soorten terrein.

Beschrijving

Videopresentatie

NOKTA ANFIBIO MULTI, frequentie metaaldetector

Dit gloednieuwe model is voorzien van een van de draadloze hoofdtelefoons waarmee u meerdere frequenties gebruiken: 5 kHz, 14 kHz en 20 kHz. Dit apparaat geeft u toegang tot vele functies en instellingen. Gemakkelijk te gebruiken, het bespaart u kostbare tijd bij het zoeken naar metalen. Daarnaast heeft de NOKTA ANFIBIO MULTI 7 rollen in opties.

De detector is Waterporoof tot 5 meter. Sterker nog, het presteert net zo goed onder water als op het land. Deze detector wordt snel uw beste detectiemetgezel. Het unieke menu van NOKTA ANFIBIO MULTI biedt u optimaal gebruik dat u veel tijd bespaart.

Dankzij de vele functies verliest u minder tijd graven omdat het een zeer nauwkeurige doeldetectie systeem heeft. Daarnaast u ook zoeken naar metalen op verschillende soorten bodems, zoals nat zand of onderwater. Inderdaad, deze detector zal u toelaten om vergeten metalen waar andere detectoren al zijn verstreken te vinden. Dit apparaat zal u tevreden stellen, ongeacht de situatie!

Caractéristiques supplémentaires du NOKTA ANFIBIO MULTI

De NOKTA ANFIBIO MULTI is een detector die alle functies heeft waarmee je ongelooflijke vondsten doen! Het apparaat is zeer efficiënt en verrassend snel. Dit interne apparaatsysteem kan worden bijgewerkt om te profiteren van nieuwe functies. Het beschikt ook over een trillingssysteem waarmee u uw doel zelfs onder water detecteren. De detector is ook ontworpen om nachten te zoeken en met de achtergrondverlichting van het toetsenbord, zult u geen doelen missen.

NOKTA ANFIBIO MULTI – Spécifications techniques

Programma’s: 9 programma’s (GEN, 2 tonen, 3 tonen, 4 tonen, 5 tonen, 99 tonen, Strand, Diep en Cache)
Frequentie 5,14 en 20 kHz
Soorten land Alle terrein met strand en water
Retrolitable schermtype
Hoe multi-tone metalen werkt
Instellingen voor automatische of handmatige vloereffecten
Gewicht 1,7 kg
Autonomie 19.00 uur
Waterdichte 28-centimeter Double-D Disc
Telescopische en rechte riet
Waterdicht maken van 5 meter

Extra informatie
MARQUE

NOKTA