Bent u op zoek naar een efficiënt, gebruiksvriendelijk en efficiënt metaaldetectormodel? Dus, de modellen in de LORENZ serie hebben alles om u te behagen.

Onder deze detectoren vindt u de LORENZ Deepmax. Het combineert nieuwe technologieën, design en ergonomie. De gepulseerde inductietechnologie van dit model brengt u ongeëvenaarde precisie in uw zoektocht naar metalen, verborgen schatten en ondergronds goud.

Het maakt niet uit aan welk type land je hebt gewerkt, zelfs de meest gemineraliseerde, niets kan je zoektocht stoppen. Inderdaad, de formidabele efficiëntie van LORENZ detectoren elimineert parasitaire signalen. Al met al bespaart u veel tijd met deze technologie.

De extra accessoires die toevoegen aan de detectoren zorgen ervoor dat u profiteren van een meer optimale zoektocht dan ooit tevoren.

Kortom, niet verwaarlozen kwaliteit, en zet alle kansen aan uw kant, het kiezen van een high-performance detector. LORENZ is uw nieuwste in uw onderzoek.

Enige resultaat

Show sidebar

Lorenz deepmax Z1

4850,00 HTVA    (5868,50 TVAC)

Lorenz DEEPMAX Z1: grenzeloze detector

In de selectie van de volgende generatie detectoren, die in de LORENZ DEEPMAX Z1 serie zien zichzelf als de best presterende. Ze behoren ook tot de nieuwste uitgerust met Pulse GBS-technologie. Met andere woorden, dit bereik heeft alle kwaliteiten verwacht in een detector. Kortom, de LORENZ DEEPMAX Z1 beschouwt zichzelf als de beste detector op de markt.