Royal Analyzer Pro – 4 systemen

7500,00 HTVA    (9075,00 TVAC)
Ten eerste is de Royal Analyzer Pro uitgerust met een beeldvormingssysteem. Dit is het meest nauwkeurige instrument voor alle goudzoekers en gouddelvers. Het is het perfecte hulpmiddel voor prospectie- en exploratiebedrijven over de hele wereld. De nieuwe versie van de Royal Analyzer Pro is het eerste precisie-instrument met een geïntegreerd 3D-beeldvormingssysteem.

BR 100 PRO – 3 systemen

3950,00 HTVA    (4779,50 TVAC)
De nieuwe versie van de BR 100 PRO combineert de nieuwste technologie in langeafstandsdetectiesystemen met verticale doeldetectie. Het maakt het veel gemakkelijker en sneller om het gedetecteerde object te bereiken dan voorheen. Het kan ook worden gebruikt om het type metaal in het te detecteren doel te selecteren.

Gold Step Pro Max – 5 systemen

5400,00 HTVA    (6534,00 TVAC)
Als 's werelds nummer 1 voor langeafstandsdetectie staat de Gold Step Pro Max bekend om zijn doeltreffendheid bij het zoeken naar goud en edele metalen. Hij is al 7 jaar een must-see en geen enkel waardevol voorwerp dat onder de grond verborgen ligt, kan hem ontgaan.

BR 950 – 1 systeem

2750,00 HTVA    (3327,50 TVAC)
De BR 950 is een nieuw plaatsbepalingssysteem voor de lange afstand. Het is gemaakt door BR Systems en kan grond- en oppervlaktewater en putten over lange afstanden detecteren en vastleggen. Het apparaat kan waterpunten vinden ongeacht het niveau van de grondwaterspiegel.

BR 20 Pro – 1 systeem

Original price was: 2400,00€.Current price is: 2000,00€. HTVA    (2420,00 TVAC)
Wanneer je de BR 20 Pro inschakelt en het metaal kiest dat je wilt detecteren, begint het apparaat je te leiden naar de doelen die in jouw omgeving gedetecteerd zijn. De automatische opsporingstechnologie van B.U.M brengt je in een mum van tijd in contact met potentiële doelen in een gebied.

BR 50 Doel Max – 2 systemen

2900,00 HTVA    (3509,00 TVAC)
De BR 50 Target Max, geïntegreerd tussen het langeafstandsradarsysteem en het nieuwe ionendetectiesysteem, is de nieuwste ontwikkeling van BR Systems. De snelheid en nauwkeurigheid van de analyse van de locatie van het gedetecteerde object betekent dat je je doel sneller dan ooit kunt bereiken. Deze detector is ontworpen als een van de snelst reagerende instrumenten in metaaldetectie.

BR 950 Professional – 4 systemen

7100,00 HTVA    (8591,00 TVAC)
De BR 950 Professional is een detector voor het detecteren van grondwater en putten. Het is het nieuwste wetenschappelijke apparaat dat geavanceerde detectie- en zoeksystemen bevat. Kortom, je kunt er grondwater, bronnen en aquatische omgevingen mee onderzoeken.

Gold Hunter Smart

Original price was: 2850,00€.Current price is: 2350,00€. HTVA    (2843,50 TVAC)

Deze detector is gemaakt in Duitsland en wordt geleverd met twee jaar garantie. De Gold Hunter Smart kan worden beschouwd als de beste metaaldetector op de markt. Dankzij de 4 systemen in combinatie met een groot aantal functies kun je naar alle soorten edelmetaal zoeken, van goud tot begraven schatten en diamanten.

Titan 500 SMART

4000,00 HTVA    (4840,00 TVAC)

De TITAN 500 SMART is de beste metaal- en edelsteendetector op de markt. Uitgerust met vier uitgebreide zoeksystemen kan het nauwkeurig diamanten, edelstenen, edele metalen en goud opsporen, evenals begraven schatten.

De samenwerking tussen GER Detect en UIG is zo succesvol dat ze met een nieuw, innovatief model zijn gekomen: de TITAN 500 SMART. Dit ergonomische apparaat is het hoogtepunt van vijf jaar onderzoek en testen om er de ultra-high-performance detector van te maken die het nu is. Dit nieuwe model heeft vier krachtige systemen en innovatieve functies.

Bovendien is deze detector geschikt voor zowel beginners als professionals op het gebied van ondergronds onderzoek. Het kan doelen op grote afstand detecteren en vastleggen, en dat alles met grote precisie. Zo kun je gemakkelijk en nauwkeurig de diepte en de aard van het doelwit bepalen. Dit apparaat biedt een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de beste metaaldetector op de markt is.

UIG GROUND SCANNER DETECTOR – 3 systemen

3750,00 HTVA    (4537,50 TVAC)

Om te beginnen is de UIG GROUND SCANNER DETECTOR een van de topindustrieën in Duitsland. Dit systeem voor terrestrische beeldvorming en live scanning is ook bekroond met het Europese certificaat in overeenstemming met internationale normen, evenals met het internationale ISO 9001-certificaat in overeenstemming met internationale specificaties en normen. Dit apparaat, dat gebruik maakt van 3D-technologie, is ontworpen om veelzijdig, functioneel en compatibel te zijn met alle landen en regio's. Ontdek en test deze innovatieve detector.

River F Smart – 3 systemen

Original price was: 2800,00€.Current price is: 2300,00€. HTVA    (2783,00 TVAC)
De River F Smart is een veelzijdig apparaat dat 3 verschillende zoeksystemen gebruikt:
  • 1 - Een systeem om vers water te vinden.
  • 2 - Een zoutwaterdetectiesysteem.
  • 3 - Een grondradarsysteem om water gemakkelijk en nauwkeurig op te sporen en de diepte ervan te bepalen in meters of centimeters.
Deze detectieapparatuur heeft ook een groter bereik voor het detecteren van grondwater en artesische putten in de grond.

OKM Delta Ranger – 2 systemen

7990,00 HTVA    (9667,90 TVAC)

De OKM Delta Ranger heeft 2 multitechnologiesystemen. Hiermee kunnen alle soorten edelmetaal over afstanden van meerdere kilometers en op dieptes tot 18 m worden gedetecteerd. Je kunt snel en eenvoudig begraven goud en schatten vinden of ondergrondse holtes en tunnels opsporen.

Delta Ranger Professional – 6 systemen

11990,00 HTVA    (14507,90 TVAC)

De Delta Ranger is een professionele edelmetaaldetector die niet alleen goud detecteert, maar ook 3D grondscans en analyses van de diepe ondergrond uitvoert. Deze detector gebruikt twee sondes voor een zeer gevoelige metaaldetectie. De Delta Ranger Professional heeft ook geavanceerde functies zoals een magnetometer en 3D-grondscan voor verticale metingen van de ondergrond.

Hydro Tracker – 4 systemen

7000,00 HTVA    (8470,00 TVAC)
Grondwater zoeken is nu eenvoudiger en betrouwbaarder dankzij de AJAX Hydro Tracker: een krachtige grondwaterdetector! Uitgerust met 4 complete, geïntegreerde zoeksystemen kan dit apparaat elk type watertafel, de exacte diepte van waterreservoirs, vochtigheid, zoutgehalte en bodemtemperatuur detecteren en lokaliseren. Uitgerust met een speciale unit om het signaal te zuiveren, stuurt de Hydro Tracker deze gegevens naar een krachtige processor, wat zorgt voor een snelle, nauwkeurige zoekactie.

AJAX Tropic – 3 systemen

1700,00 HTVA    (2057,00 TVAC)
De AJAX Tropic gouddetector biedt het voordeel van nauwkeurige, gedifferentieerde identificatie van verschillende soorten ondergrondse doelen. Deze goud- en metaaldetector geeft nauwkeurig het type en de identiteit van elk doel aan dankzij de 3 detectiesystemen. Met dit intelligente apparaat kun je snel en eenvoudig vloeren scannen, met een meertalige interface en een grote gebruiksflexibiliteit. Dit gloednieuwe apparaat heeft een geavanceerd doeldifferentiatiesysteem. Dankzij hem is het vinden van goud, edelmetalen en begraafplaatsen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ares goudzoeker – 4 systemen

3300,00 HTVA    (3993,00 TVAC)
De Ares gouddetector is een alles-in-één apparaat: intelligent, van hoge kwaliteit, zeer nauwkeurig, efficiënt, luxueus en gemakkelijk te hanteren. Als je goud en begraafplaatsen zoekt over uitgestrekte stukken land en in open gebieden met onbekende doelen, heb je echt een hulpmiddel nodig dat je over lange afstanden naar de locatie van het begraven doel leidt en vervolgens het bestaan van het doel bevestigt met een nauwkeurig sonisch zoeksysteem dat de diepte, de grootte en het type van het doel kan bepalen! Je hebt deze professionele technologie absoluut nodig om je te helpen je doelen snel en intelligent te bereiken.

Diamond Hunter Smart – 2 systemen

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)
De Diamond Hunter Smart is speciaal ontworpen om begraven diamanten en edelstenen op grote afstand te detecteren. Het apparaat bevat verschillende systemen en technische en professionele kenmerken. Het kan dus nauwkeurig de locaties van diamanten en edelstenen over lange afstanden detecteren en gemakkelijk hun diepte bepalen.

OKM Fusion

4990,00 HTVA    (6037,90 TVAC)

OKM FUSION 3D metaal- en bodemdetector

OKM FUSION is een metaal- en bodemdetector die profiteert van een 3D-systeem. In feite is het uitgerust met een systeem om objecten die in de diepte worden gedetecteerd te visualiseren om ze te analyseren. Deze metaaldetector is zeer functioneel en stelt zelfs beginners in 3D in staat om vele schatten te vinden.

TITAN GER 1000

13100,00 HTVA    (15851,00 TVAC)

TITAN GER 1000, detector met vijf systemen

Het eerste apparaat ter wereld dat 5 detectiesystemen gebruikt. Gebruik de nieuwste technologie om goud en begraven schatten op te sporen met de TITAN GER 1000 detector.

TITAN GER 500 PLUS

3900,00 HTVA    (4719,00 TVAC)

TITAN GER 500 PLUS, voor het opsporen van diamanten en edelstenen

De diamant- en edelsteendetector voor lange afstanden. Met TITAN GER 500 PLUS kunt u kiezen uit een groot aantal ondergrondse zoekfuncties.

Easy Way – 3D-beeldvormingssysteem

4100,00 HTVA    (4961,00 TVAC)

Easy Way, de 3D-beeldvormingsdetector

Als je op zoek bent naar een camoufleerbare gouddetector, metaaldetector en metaaldetector voor ondergrondse holtes die tot 18 meter diep kan detecteren en voorzien is van 3D-beeldvorming, dan is Easy Way je goudklompje.  

Goudjager

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Gold Hunter, goudzoeker voor lange afstanden

Als je op zoek bent naar goud, begraven schatten of zelfs diamanten, dan is de Gold Hunter echt iets voor jou. Dankzij de vele functies biedt het eenvoudige, effectieve detectie op lange afstand.

Diamond Hunter

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Diamond Hunter, diamantdetector over lange afstand

Als u op zoek bent naar een lange afstand detector van diamanten en edelstenen, de Diamond Hunter is voor jou. Inderdaad, dankzij de vele functies u een detectie van diamanten van alle soorten, een gedetailleerde ondergrondse detectie van edelstenen, wordt bediend met een frontaal bereik van maximaal 2000m en een diepte van maximaal 35m.

Vers resultaat 2 Plus

6200,00 HTVA    (7502,00 TVAC)

Fresh Result 2 Plus, detector voor geofysisch systeem

Combineer geavanceerde technologie met een langeafstandssysteem en een geofysisch systeem voor het detecteren van grondwater met Fresh Result 2 Plus.

River-F Plus

3400,00 HTVA    (4114,00 TVAC)

River-F Plus, grondwaterdetector voor lange afstanden

Ben je op zoek naar een grondwaterdetectieapparaat voor lange afstanden? Dan is de River-F Plus iets voor jou. Het is 's werelds eerste grondwaterdetector voor lange afstanden.

Fresh Result 1

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

Fresh Result 1,technische mix en discriminatie voor grondwater

Bent u op zoek naar grondwater? Combineer high-precision technologie en discriminatie met een langeafstandsdetectiesysteem met de Fresh Result 1 detector.

Deepseeker

Original price was: 7250,00€.Current price is: 5200,00€. HTVA    (6292,00 TVAC)

Deep Seeker, de multisysteemdetector.

Als je op zoek bent naar een metaaldetector met meerdere vertrouwenssystemen, dan is de GER Deep Seeker iets voor jou! Je kunt je zoekopdrachten met vertrouwen uitvoeren dankzij de verschillende doelvalidatiesystemen van deze detector. We leggen het uit.

GER GOLD SEEKER

2300,00 HTVA    (2783,00 TVAC)

GER GOLD SEEKER gouddetector met state-of-the-art technologie

GER Gold Seeker is de inheemse gouddetector en edele metalen ondergronds met state-of-the-art technologie. Sterker nog, het combineert verschillende nieuwe technologiesystemen om optimaal gebruik te maken van zijn nauwkeurigheid.

NOKTA FORS GOLD PLUS

650,00 HTVA    (786,50 TVAC)

NOKTA FORS GOLD PLUS, de gouddetector voor beken en rivieren

De NOKTA Fors Gold Plus is dé detector voor goudzoeken, met geavanceerde mogelijkheden. Dankzij de frequentie van 19 KHz. Dankzij de discriminatiestanden is hij perfect geschikt voor moeilijk terrein. Bovendien maken de twee waterdichte Double-D schijven het een uitstekende gouddetector. Speciaal voor gebruik in beken en rivieren.

OKM Bionic X4

9785,00 HTVA    (11839,85 TVAC)

OKM Bionic X4, de lange afstand gouddetector

OKM BIONIC X4, de lange afstand gouddetector die is gekoppeld aan een Android-smartphone. Profiteer namelijk van een visuele detectiehulp met de automatische verbinding via bluetooth tussen de smartphone en de OKM BIONIC X4.

MAKRO KRUZER

620,00 HTVA    (750,20 TVAC)

MAKRO KRUZER, een grote aanwinst voor strandzoekers

Profiteer van het robuuste, waterdichte ontwerp van de KRUZER MAKRO metaaldetector. Bovendien, als je een strandjager bent, is het ideaal voor jou. De geavanceerde bereikmodus biedt stabiele prestaties op natte zoutstrandgrond. Maar ook onder water.

OKM ROVER C4

9990,00 HTVA    (12087,90 TVAC)

OKM ROVER C4, zijn meerdere bedrijfsmodi voor het opsporen van goud

Ben je op zoek naar inheems goud of begraven edele metalen? Dan is OKM ROVER C4 iets voor jou. Het combineert geavanceerde technologie met de bedieningsmodi Ground Scan, Pinpointer, Mineral Scan en Magnetometer. Dit maakt het een praktische, gebruiksvriendelijke metaaldetector.

OKM EXP 4500

11600,00 HTVA    (14036,00 TVAC)

OKM EXP 4500, detector voor schatzoeken

OKM EXP 4500, de hoogwaardige metaaldetector. Het is ontworpen voor 3D archeologisch onderzoek en metaaldetectie. Maar er is ook de jacht op begraven schatten en artefacten.

OKM GOLD LABOR

1890,00 HTVA    (2286,90 TVAC)

OKM GOLD LABOR, de ultramoderne gouddetector

Bent u op zoek naar een ultramoderne detector om inheems goud te detecteren? Dan is de OKM GOLD LABOR voor jou. Inderdaad, deze detector is voor goudzoekers, mijnwerkers en goudzoekers. Ze bepalen het goudgehalte, de goudafzettingen en mineralen en de bodemmonsters.

OKM EXP 6000

21990,00 HTVA    (26607,90 TVAC)

OKM EXP 6000, de high-end metaaldetector

OKM EXP 6000 is een van de hoogste modellen van het MERK OKM. Inderdaad, deze volledig draadloze detector kan worden gebruikt door een touch screen. Maar ook met een videobril, of Android pc-tablets. Daarnaast is het de eerste detector ter wereld die de nieuwe telescoopsonde gebruikt. Dus het gaat van 50 naar 120 cm.

OKM GEPARD

19990,00 HTVA    (24187,90 TVAC)

OKM GEPARD, flexibele radar om grondafwijkingen te detecteren

Ten eerste, als u op zoek bent naar een flexibele, transporteerbare en krachtige grondradar om bodemafwijkingen te lokaliseren? Dus OKM GEPARD is iets voor jou. Inderdaad, detecteren leidingen, goten, tunnels, grotten, bunkers, enz., met behulp van deze krachtige detector.

OKM ROVER UC

8490,00 HTVA    (10272,90 TVAC)

OKM ROVER UC high-tec detector met 3D imaging systeem

OKM ROVER UC, de geheime metaaldetector. Profiteer namelijk van driedimensionale ondergrondse beelden om ontbrekende objecten te zoeken. De Rover UC metaaldetector introduceert een hele nieuwe generatie van outdoor meetapparaten die kleiner, compact en niet kunnen worden herkend als een metaaldetector. Met de smartphone als centrale unit krijg je een compact en universeel apparaat. Heeft u meer informatie en prijzen nodig van onze geofysische instrumenten en metaaldetectoren? MADE IN GERMANY

OKM GEOSEEKER

8990,00 HTVA    (10877,90 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

OKM BLACK HAWK

4900,00 HTVA    (5929,00 TVAC)

OKM BLACK HAWK, gepulseerde inductie metaaldetector

OKM BLACK HAWK, de gepulseerde inductie metaaldetector. Inderdaad, deze zeer effectieve metaaldetector heeft een hoge prestatie te detecteren in de diepten. Zelfs op verschillende soorten bodems.

NOKTA FORS CORE

650,00 HTVA    (786,50 TVAC)

NOKTA FORS CORE, de professionele metaaldetector

De NOKTA Fors Core is een professionele metaaldetector ontworpen met geavanceerde technologie. Zo is het de perfecte keuze voor de detectie van munten en relikwieën.

NOKTA GOLDENSENSE

800,00 HTVA    (968,00 TVAC)

NOKTA GOLDENSENSE, detecteer kleine doelen

De NOKTA Goldensense detector is speciaal ontwikkeld voor goudklompjes, munten en andere kleine metalen doelen. Hierdoor u eenvoudig doelen op grote diepte detecteren.

NOKTA IMPACT

740,00 HTVA    (895,40 TVAC)

NOKTA IMPACT, multi-frequency impact metaaldetector

NOKTA Impact de impact metaaldetector. Ontdek nieuwe verborgen schatten met deze multi-frequentie detector. Het is dus de combinatie van meerdere detectoren in één. Het maakt gebruik van state-of-the-art technologie terwijl het gemakkelijk te gebruiken.

NOKTA VELOX ONE

570,00 HTVA    (689,70 TVAC)

NOKTA VELOX ONE, detecteren antieke sieraden, munten en voorwerpen

De NOKTA Velox One, de ideale detector voor het zoeken naar moeilijk te detecteren onderdelen, sieraden, antiek en lage geleidende objecten. Daarnaast is het ook ideaal voor sterk gemineraliseerd of ferroverzadigd terrein.

NOKTA POINTER

115,00 HTVA    (139,15 TVAC)

NOKTA POINTER, zoek gemakkelijk een doel

Als u op zoek bent naar een detector die uw doel snel en gemakkelijk zal lokaliseren, dan is NOKTA POINTER iets voor u. Inderdaad, kan worden gebruikt onder water als op het land dit apparaat snel harken de grote oppervlakken.

NOKTA RS PINPOINTER

135,00 HTVA    (163,35 TVAC)

NOKTA RS PINPOINTER, eenvoudige en effectieve detectie

NOKTA RS PINPOINTER is de detector waarmee u lenzen gemakkelijk en snel lokaliseren.

NOKTA invenio

7000,00 HTVA    (8470,00 TVAC)

NOKTA invenio, de slimme detector

De NOKTA Invenio metaaldetector voor een nieuw tijdperk van detectie. Het is 's werelds eerste intelligente detectie- en beeldvormingssysteem.

MAKRO RACER 2

600,00 HTVA    (726,00 TVAC)

MAKRO RACER 2 gouden detector, raceR's state-of-the-art technologie

De MAKRO RACER 2 detector is state-of-the-art, zodat u sieraden, relikwieën, munten vinden. Zo, dankzij al zijn functies zoals Notch, Filter, Iron, Audio, Tone Break, iSAT wordt het zeer efficiënt.

MAKRO CF77

455,00 HTVA    (550,55 TVAC)

MAKRO CF77, detecteer goud in de diepte

De MAKRO CF77 is de metaaldetector geschikt voor goud, unieke munten, sieraden, relikwieën of andere kleine voorwerpen die te vinden zijn in gebieden die voorheen ontoegankelijk waren.

MAKRO GOLD KRUZER

705,00 HTVA    (853,05 TVAC)

MAKRO GOLD KRUZER, state-of-the-art gouddetector

De MAKRO GOLD KRUZER detector is de ideale detector voor goudprospectie. Inderdaad, het detecteert de kleinste nuggets, terwijl het negeren van moeilijke terreinomstandigheden, maar ook zeer gemineraliseerde stenen in goudvelden.

MAKRO POINTER

110,00 HTVA    (133,10 TVAC)

MAKRO POINTER, de aarde en onderwaterdetector

MAKRO POINTER is de metaaldetector die op land en onder water gebruikt kan worden. Het is inderdaad bekend dat het voldoet aan de IP67-beschermingsindex. Dus gemakkelijk lokaliseren van uw doel met deze detector die zich aanpast aan elk type omgeving.

MAKRO DEEPHUNTER PRO

5200,00 HTVA    (6292,00 TVAC)

MAKRO DEEPHUNTER PRO, vind schatten in de diepte

De MAKRO DEEPHUNTER PRO is een unieke detector die diepe schatten, holtes en unieke valuta's kan lokaliseren. Dankzij de state-of-the-art technologie is deze detector in staat om zowel individuele stukken als grote schatten op grote diepte te lokaliseren.

OKM EVOLUTION NTX

5400,00 HTVA    (6534,00 TVAC)

OKM EXP EVOLUTION NTX , schattenjacht detector

OKM EVOLUTION NTX , de Duitse metaaldetector met zijn instapbetaalbaar. Inderdaad, het is geoptimaliseerd in vergelijking met de oude versie en dit voor metaaldetectie. Maar ook voor liefhebbers van schattenjacht.

OKM GEOSEEKER MINI

6490,00 HTVA    (7852,90 TVAC)

OKM GEOSEEKER, geo-elektrische detector om water te vinden

OKM GEOSEEKER is de geo-elektrische detector voor water- en holtedetectie tot een diepte van 250m. Inderdaad, deze professionele detector voert weerstandmetingen uit. Bovendien visualiseert het de gegevens in een 3D-beeld om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

OKM Fusion

6500,00 HTVA    (7865,00 TVAC)

OKM FUSION 3D metaal- en bodemdetector

OKM FUSION is een metaal- en bodemdetector die profiteert van een 3D-systeem. In feite is het uitgerust met een systeem om objecten die in de diepte worden gedetecteerd te visualiseren om ze te analyseren. Deze metaaldetector is zeer functioneel en stelt zelfs beginners in 3D in staat om vele schatten te vinden.

NOKTA ANFIBIO MULTI

970,00 HTVA    (1173,70 TVAC)

NOKTA ANFIBIO MULTI, de waterdichte metaaldetector

De NOKTA ANFIBIO MULTI detector is ontworpen om volledig waterdicht te zijn. Deze detector is de meest efficiënte en complete detector in de NOKTA MAKRO ANFIBIO serie. Met dit apparaat u ongelooflijke snelheidsprestaties hebben op alle soorten terrein.

Lorenz deepmax Z1

4850,00 HTVA    (5868,50 TVAC)

Lorenz DEEPMAX Z1: grenzeloze detector

In de selectie van de volgende generatie detectoren, die in de LORENZ DEEPMAX Z1 serie zien zichzelf als de best presterende. Ze behoren ook tot de nieuwste uitgerust met Pulse GBS-technologie. Met andere woorden, dit bereik heeft alle kwaliteiten verwacht in een detector. Kortom, de LORENZ DEEPMAX Z1 beschouwt zichzelf als de beste detector op de markt.

AJAX Primero – 9 systemen

11200,00 HTVA    (13552,00 TVAC)
AJAX Primero combineert zowel de ergonomie van state-of-the-art hardware als de prestaties van een compleet systeem.

AJAX Gamma – 3 systemen

6700,00 HTVA    (8107,00 TVAC)

AJAX Gamma - professionele detector

Het AJAX Gamma-detectormodel biedt een nieuw perspectief op succes voor professionele onderzoekers.

AJAX Iota – 1 systeem

5800,00 HTVA    (7018,00 TVAC)

De Ajax Iota-detector - een praktische en krachtige detector

Op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige detector voor het zoeken naar gouddeposito's? Laat je verleiden door de prestaties van de Iota AJAX-detector.

AJAX Segma – 3 systemen

4800,00 HTVA    (5808,00 TVAC)

Ajax Segma - de detector voor grote diepte

Op zoek naar een apparaat dat in staat is om diep te scannen? Kies de Ajax Segma detector en realiseer je droom om schatten te vinden.

AJAX Alpha – 2 systemen

Original price was: 4600,00€.Current price is: 3500,00€. HTVA    (4235,00 TVAC)

Langeafstandsdetectie met de AJAX Alpha detector

Wil je de schatzoeker ervaring proberen? Kies het Alpha-model uit het Ajax-gamma.

AJAX Omega – 3 systemen

4600,00 HTVA    (5566,00 TVAC)

De AJAX Omega ondergrondse waterdetector

Kies de prestaties van een professioneel apparaat met behulp van de Ajax Omega detector in uw onderzoek.

NOKTA PULSE DIVE

200,00 HTVA    (242,00 TVAC)

De NOKTA PULSE DIVE detector: uw bondgenoot in onderwateronderzoek

De Nokta Pulse Dive is jouw belang in marien onderzoek.

AJAX Electra – 2 systemen

3900,00 HTVA    (4719,00 TVAC)

Ajax Electra detector: twee aanpasbare scansystemen

De Ajax Electra detector is betrokken bij de zoektocht naar edelstenen of diamanten. Het is een van de best presterende modellen van het moment dankzij het koppel van detectiesystemen op afstand.

Rivier G – 3 systemen

7900,00 HTVA    (9559,00 TVAC)

RIVER-G - GER Detect - 3 systemen - grondwaterdetector

Het vliegtuig heeft 3 systemen die ontworpen zijn om water te vinden: een 3D-beeldvormingssysteem, geofysische zoektechnologie en een langeafstandsdetectiesysteem. Het heeft een lineair bereik van 2.000 meter en scant op diepten tot 1.200 meter.