Previous product
OKM GOLD LABOR 1890,00 HTVA    (2286,90 TVAC)
Back to products
Next product
OKM GEPARD 18490,00 HTVA    (22372,90 TVAC)

OKM EXP 6000

19900,00 HTVA    (24079,00 TVAC)

OKM EXP 6000, de high-end metaaldetector

OKM EXP 6000 is een van de hoogste modellen van het MERK OKM. Inderdaad, deze volledig draadloze detector kan worden gebruikt door een touch screen. Maar ook met een videobril, of Android pc-tablets. Daarnaast is het de eerste detector ter wereld die de nieuwe telescoopsonde gebruikt. Dus het gaat van 50 naar 120 cm.

Beschrijving

Videopresentatie

OKM EXP 6000 de top van de reeks OKM

In de eerste plaats is het niet alleen een van de meest hoogwaardige, maar ook een van de meest geavanceerde technologieën. Inderdaad, de OKM EXP 6000 maakt gebruik van Visualizer 3D software. Zo analyseert het de graphics van de gedetecteerde objecten, maar ook om de diepte en de afmetingen van zijn doelen te bepalen. Zo kunt u een nauwkeurig en betrouwbaar 3D-beeld verkrijgen van objecten zoals oude artefacten, kostbare schatten en historische voorwerpen.

Bovendien zijn alle onderdelen van dit instrument draadloos. Het bestaat dus uit een centrale eenheid met aanraakscherm, GPS en ook een telescoopstang. Met de telescoopstang kunt u niet veel sondes van verschillende afmetingen meenemen. In combinatie met de Super Sensor, de tunnelsonde, de realtime sonde, bent u er zeker van dat u uw schatten met precisie en snelheid zult ontdekken.

Caractéristiques supplémentaires du OKM EXP 6000 sont:

OKM EXP 6000 een afbeelding zonder op een draadloos touchscreen

De bijzonderheid is namelijk vooral de wendbaarheid dankzij het touchscreen. Zo is de OKM EXP 6000 volledig draadloos en kan het worden gebruikt door een touchscreen. Maar ook met een videobril, of zelfs een Android-tablet pc. Dit is de reden waarom het garandeert u een eenvoudige behandeling, met een nauwkeurige analyse van de grafieken van de gedetecteerde objecten, om te weten met zekerheid de diepte en afmetingen van het.

EXP 6000 LOCALISE UN ANCIEN VASE EN BRONZE À PLUS DE 4 M DE PROFONDEUR

Lees meer …

Een schatzoeker vond een kleine oude bronzen vaas van meer dan 4 meter diep met zijn Okm eXp 6000 vloerdetector. De provincie Ilam in het westen van Iran maakte deel uit van het koninkrijk Elan en werd later onderdeel van het Perzische Rijk. Dit gebied is rijk aan archeologische vindplaatsen, ruïnes en bruggen die dateren uit de Sassanid-periode, waardoor het een ideale plek is voor archeologen, avonturiers en schatzoekers.

Lisez plus …

Un chasseur de trésors a trouvé un petit ancien vase en bronze à plus de 4 m de profondeur avec son détecteur de sol Okm eXp 6000. La province d’Ilam à l’ouest de l’Iran faisait partie du royaume d’Elan et est devenue une partie de l’empire persan plus tard. Cette région est riche de sites archéologiques, de ruines et de ponts datant de l’époque sassanide, ce qui en fait un endroit idéal pour les archéologues, les aventuriers et les chasseurs de trésors.

Extra informatie
MARQUE

OKM