Previous product
OKM GEPARD 18490,00 HTVA    (22372,90 TVAC)
Back to products
Next product
OKM GEOSEEKER 8450,00 HTVA    (10224,50 TVAC)

OKM ROVER UC

7350,00 HTVA    (8893,50 TVAC)

OKM ROVER UC high-tec detector met 3D imaging systeem

OKM ROVER UC, de geheime metaaldetector. Profiteer namelijk van driedimensionale ondergrondse beelden om ontbrekende objecten te zoeken.

De Rover UC metaaldetector introduceert een hele nieuwe generatie van outdoor meetapparaten die kleiner, compact en niet kunnen worden herkend als een metaaldetector. Met de smartphone als centrale unit krijg je een compact en universeel apparaat.

Heeft u meer informatie en prijzen nodig van onze geofysische instrumenten en metaaldetectoren?

MADE IN GERMANY

Beschrijving

Videopresentatie

OKM ROVER UC: 3D metaaldetector

Allereerst is het goed om te weten dat de detectoren van de Rover-serie zijn niet alleen metaaldetectoren met slechts een geluidsemissie, omdat ze kunnen verstrengelen bouwen van hoge kwaliteit 3D-beelden. Inderdaad, de OKM ROVER UC is vooral bedoeld voor het zoeken naar vermiste objecten. Als gevolg hiervan heeft het kleinere, compacte outdoor meetapparaten die niet kunnen worden verward met een metaaldetector. Bovendien, de smartphone is de belangrijkste eenheid van deze detector, wordt het praktisch en discreet. Zo kan de OKM ROVER UC gemakkelijk objecten detecteren die ondergronds begraven liggen, zoals goud, zilver, kisten, kratten of tunnels.

Caractéristiques supplémentaires du OKM ROVER UC sont:

OKM ROVER UC: De App

Bovendien, wat onderscheidt de OKM ROVER UC van andere detectoren is zijn interactieve systeem met uw smartphone. Zo is uw analyse van grafische meetgegevens met 3D-software direct toegankelijk vanaf uw Android-smartphone. Als gevolg hiervan is er geen behoefte aan een computer, het verzamelen van gegevens en analyseren van het gemakkelijk. De detector heeft een high-tech, high-tech vloerscanner die gemakkelijk te gebruiken en efficiënt is.

De Rover UC-app werkt op Android-smartphones en is beschikbaar in meerdere talen. Daarnaast is de detector een fusie van verschillende functies, ergonomie en design. Sterker nog, met een gewicht van 0,65 kg kan het gemakkelijk vervoerd worden.

Tot slot is het grote voordeel van de OKM ROVER UC detector dat u de meetgegevens ter plaatse analyseren. Of sla de afbeeldingen op je smartphone op, of zet ze bijvoorbeeld over naar een computer.

Extra informatie
MARQUE

OKM