Previous product
OKM GEOSEEKER MINI 5900,00 HTVA    (7139,00 TVAC)
Back to products
Next product
NOKTA ANFIBIO MULTI 970,00 HTVA    (1173,70 TVAC)

OKM Fusion

6500,00 HTVA    (7865,00 TVAC)

OKM FUSION 3D metaal- en bodemdetector

OKM FUSION is een metaal- en bodemdetector die profiteert van een 3D-systeem. In feite is het uitgerust met een systeem om objecten die in de diepte worden gedetecteerd te visualiseren om ze te analyseren. Deze metaaldetector is zeer functioneel en stelt zelfs beginners in 3D in staat om vele schatten te vinden.

Beschrijving

OKM FUSION: de vele functies

Om te beginnen moet u weten dat deze detector is gemaakt om vereenvoudigd gebruik en zelfs voor beginners in 3D mogelijk te maken. Met de OKM FUSION detector vindt u gemakkelijk vele schatten ondergronds begraven.

Daarnaast is het ontwerp van dit nieuwe apparaat geëvolueerd en bieden we u nu een sterkere en lichtere detector.

Dit nieuwe model heeft de volgende functies:

  • Een tablet-pc die al is geconfigureerd
  • Radiohoofdtelefoon met Bluetooth-verbinding
  • Draadloze gegevensoverdracht
  • Een compleet systeem beschermd door een waterdichte doos
  • Een Visualisator 3D-software data visualisatie systeem
  • Een tweede SRIS reel
okm fusion light
okm fusion light

Caractéristiques supplémentaires du OKM FUSION sont:

Met deze nieuwe versie u alleen verticaal de detector gebruiken. Maar het OKM FUSION-systeem heeft twee verschillende modi. De eerste is de Ground Scan u een gedetailleerde analyse op uw computer te krijgen. Om dit te doen, is het apparaat in staat om een 3D-grafische meting te doen. De detector is vervolgens ontworpen om ferrometalen te vinden door magnetische metingen uit te voeren.

Wij voorzien u van een SRIS verkenningshaspel met uw OKM FUSION. Deze spoel wordt gebruikt om ondiepe metalen fragmenten (ringen, broches, onderdelen, …) te kunnen vinden. Dit apparaat geeft u ook de mogelijkheid om de exacte locatie van objecten te vinden voordat u begint met graven.

Het Visualizez 3D visualisatiesysteem is een state-of-the-art tool. Het geeft je de mogelijkheid om alles wat je nodig hebt te analyseren en te visualiseren om het onbekende terrein te meten waar je naar kijkt. Daarom is deze kracht van The Visualizer 3D dat het uw zoekopdracht gemakkelijker maakt. Inderdaad, dankzij deze tool weet je direct hoe diep en waar je precies moet graven.

De OKM FUSION biedt veel functies die uw zoekopdracht gemakkelijker maken.

Extra informatie
MARQUE

OKM