Previous product
MAKRO KRUZER 620,00 HTVA    (750,20 TVAC)
Back to products
Next product
OKM EXP 4500 11600,00 HTVA    (14036,00 TVAC)

OKM ROVER C4

8910,00 HTVA    (10781,10 TVAC)

OKM ROVER C4, zijn meerdere manieren van werken om goud te detecteren

Bent u op zoek naar inheems goud of begraven edele metalen? Dus OKM ROVER C4 is iets voor jou. Het combineert state-of-the-art technologie met Ground Scan, Pinpointer, Mineral Scan, Magnetometer modi. Zo wordt het een handige en gebruiksvriendelijke metaaldetector.

Beschrijving

Videopresentatie

OKM ROVER C4: hoe werkt het?

Allereerst is de OKM ROVER C4 detector de combinatie van 3 bestaande OKM detectoren (Rover C, Rover C II, Rover Gold). Zo werd het opgericht om de detectie van metalen te vergemakkelijken. Inderdaad, dankzij hem u kijken ringen, sieraden, munten, enz., maar ook lege structuren zoals tunnels, grotten, kamers, enz.

Bovendien kan de OKM ROVER C4 detector worden gebruikt in donkere omgevingen dankzij de BACKlighting van het LED-scherm. Als gevolg hiervan zendt deze LED-bol ook een gekleurd licht uit om de metalen en holtes te visualiseren die worden gedetecteerd door de grond te vegen.

Dit is de reden waarom het u toelaat om de afmetingen van het doel te berekenen, om zowel de positie als de diepte te bepalen.

Caractéristiques supplémentaires du Rover C4 sont:

OKM ROVER C4: Visuallizer 3D

Dus, om u te laten ontdekken verborgen schatten, de OKM ROVER C4 detector u een betere visualisatie. Dankzij Visualizer 3D-software u een kleurweergave van uw doelen zien. Daarnaast toont de software de positie en diepte van het doel door middel van draadloze gegevensoverdrachten. Dit is de reden waarom het gebruik van de Visualizer 3D een gedetailleerde driedimensionale analyse mogelijk zal maken.

ANALYSE DES DONNÉES 3D AVEC LOGICIEL VISUALIZER 3D

CERTIFICATIONS LABEL

Je suis un bloc de texte, cliquez sur le bouton “éditer” pour me modifier. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Extra informatie
MARQUE

OKM