Previous product
Lorenz deepmax Z1 4850,00 HTVA    (5868,50 TVAC)
Back to products
Next product
AJAX Gamma - 3 systemen 6700,00 HTVA    (8107,00 TVAC)

AJAX Primero – 9 systemen

11200,00 HTVA    (13552,00 TVAC)

AJAX Primero combineert zowel de ergonomie van state-of-the-art hardware als de prestaties van een compleet systeem.

Beschrijving

Wanneer comfort en design elkaar ontmoeten

Sinds de eerste versie van de AJAX Primero-detector heeft hij verschillende verbeteringen ondergaan die gewijd zijn aan de lokalisatie van gouddepots. Kortom, dit scanapparaat wordt beschouwd als een professionele apparatuur en een wetenschappelijke innovatie. Om aan de serieuze eisen van de gebruikers te voldoen, biedt de Primero een ultra-gevoelige sensor die zorgt voor een zeer nauwkeurige lokalisatie.

Wanneer je de Primero gebruikt, is het eerste wat je opvalt het ontwerp. Inderdaad, het ontwerp van de vorm is gebaseerd op de zorg om een draagbare uitrusting aan te bieden die gemakkelijk te hanteren is. Omdat het te scannen oppervlak erg groot kan zijn, moet je een goede grip hebben. Natuurlijk heeft het hele ontwerp een moderne stijl. Om door te gaan, zorgt AJAX Sensor Technology voor de scans. Met andere woorden, dit systeem stelt het hele systeem in staat om een verborgen object zeer nauwkeurig te detecteren. Aan uw kant zorgen de handmatige bediening en de selecteerbare parameters voor een soepele workflow.

Merk op dat de Primero ook is ontworpen voor beginners, ook al lijkt het complex. In feite maakt het uw zoektocht gemakkelijker, omdat u het apparaat niet meer hoeft te configureren voor gebruik.

meilleur détecteur de métaux

Aan de andere kant vindt u in deze nieuwe detector verschillende soorten systemen, die de efficiëntie van dit apparaat garanderen. Aanpasbaar, ze stellen u ook in staat om potentiële gouddeposito’s te detecteren. Ook andere metalen en mineralen verzetten zich niet tegen de feilloze efficiëntie van dit model.

De negen systemen van de AJAX Primero

Zoeken op lange afstand (handmatig)

Langeafstandsdetectie wordt gebruikt bij de zoektocht naar schatten, archeologische objecten, goud en diverse mineralen.

De Ajax Primero heeft een hoogfrequent transmissiesysteem. In de praktijk zendt de “High Gain Antenna” gevoelige golven uit om het terrein te scannen. Daarna pikken de antennes de retoursignalen op. Tot slot vertaalt een systeem de informatie naar een audio- en digitaal formaat dat op een monitor kan worden gelezen.

Onder de sterke punten van het apparaat heeft het een uniek systeem dat het in staat stelt zichzelf te stabiliseren. Dit maakt het veel gemakkelijker te gebruiken. Ook biedt een indicator de gebruiker de mogelijkheid om de richting te corrigeren ten opzichte van de indicatie van het apparaat.

Aangezien het een handmatig systeem is, kan de gebruiker de verzamelde gegevens registreren.

Langeafstandszoeksysteem (automatisch)

Dankzij zijn prestaties is de Ajax Primero in staat om de aard van het doelobject te identificeren. Het biedt ook alle nodige informatie om de extractie te vergemakkelijken. Met andere woorden, het apparaat communiceert de lineaire afstand tussen het object en de gebruiker, maar ook de diepte. Al deze waardevolle gegevens worden op het scherm weergegeven. Al met al wordt dit model beschouwd als de krachtigste en meest unieke langeafstandsdetector ter wereld.

Deze detector maakt gebruik van hooggevoelige golven om zijn scans uit te voeren. Deze signalen komen van een High Gain Antenna (HGA) systeem. Scannen met deze technologie biedt meer details over het gekozen terrein. De resultaten worden digitaal weergegeven op een scherm. De gebruiker kan ook verwijzen naar de audio-indicatoren.

Ionisch systeem voor lange afstand

Bij deze detector hebben we gebruik gemaakt van een hoogwaardige technologie die detectie op lange afstand mogelijk maakt. In het veld stelt ons systeem de gebruiker in staat om begraven metalen lichamen op te sporen. Het apparaat kan bijvoorbeeld brons, koper, maar ook goud of platina detecteren. Deze capaciteit van ons apparaat is het resultaat van uitgebreide studies over het ionische systeem.

Het ionische systeem heeft een zeer nauwkeurig locatiesysteem dat de diepte van het doelobject bepaalt. Deze resultaten komen voort uit de weerkaatsing van ionische golven op het betreffende object.

De prestaties van dit apparaat berusten volledig op het ingenieuze systeem met een hoog detectieniveau. Tegelijkertijd zorgt het voor een betere nauwkeurigheid, biedt het meer functionaliteit en bevat het een complex circuit. Het hele systeem maakt een snelle detectie mogelijk en de resultaten kunnen gemakkelijk op een scherm worden weergegeven. Het apparaat behoudt al zijn prestaties, ongeacht het bodemtype en de gebruiksomstandigheden.

Gradyometrisch systeem

Het gradyometrische systeem dat in dit apparaat wordt gebruikt, maakt het mogelijk om onregelmatigheden in de grond op te sporen. Het draagt ook bij aan de detectie van metalen elementen of scheuren.

Het geeft nauwkeurige informatie om metingen van magnetische variaties in de grond te verkrijgen. Het detecteert en maakt onderscheid tussen metalen elementen en lege ruimtes in de ondergrond.

De dieptemeetfunctie van het apparaat zorgt voor nauwkeurige doelgegevens. Dit wordt verkregen door de reflectie-index van de in de grond verspreide magnetische golven.

Intelligente impuls

Onze detector kan duidelijk onderscheid maken tussen elementen die ijzer bevatten en elementen die dat niet doen. Het kan ook leegtes, tunnels en ondergrondse grotten identificeren. De indicatorsignalen verschillen afhankelijk van de aard van het te scannen object. Vervolgens kan de gebruiker via de monitor de grootte van het object zien.

Een interface stelt de gebruiker in staat om de gevoeligheid van de golven en de snelheid van de voortplanting aan te passen.

Voor een nauwkeuriger zoekopdracht kan de gebruiker met een functie de scan voor een enkel type object instellen.

Dankzij de zoekspoelen biedt dit model van Ajax-detector drie verschillende metingen. Deze interpreteren zowel de diepte als de grootte van het gescande object.

Bestaande zoekspoelen :

Zoekspoel C1: 18cm x 18cm

Zoekspoel C2: 35cm x 35cm

Zoekspoel C3: 40 cm x 45cm

Opmerking: Alleen het Primero-model heeft de C2-spoel, maar u kunt per bestelling andere soorten spoelen krijgen.

Spectrumanalysator

Dit is een innovatieve en nog steeds niet algemeen gebruikte technologie voor de spectrale analyse van het doelwit. Deze functionaliteit wordt gebruikt bij het zoeken naar goud en metalen. Wat de resultaten betreft, krijgt de gebruiker een 3D-scanbeeld van het gedetecteerde object.

Directe beeldvormingssysteem

Het unieke systeem voor directe beeldvorming geeft de scaninformatie direct weer. Met andere woorden, de gebruiker kan de schatten en andere elementen van de ondergrond in real time zien. Daarnaast wordt ook informatie over de diepte en de grondsoort weergegeven. Dankzij de geavanceerde technologie zijn er geen extra programma’s of systemen nodig.

U kunt het detectieprogramma eenvoudig manipuleren met een interface. Zo kunt u, afhankelijk van uw behoeften, het beeld van het gescande terrein verkrijgen.

3D-grondbeeldvormingssysteem

Volgens onze studies vinden professionele onderzoekers het erg moeilijk om slimme sensorprogramma’s te manipuleren. Het probleem doet zich vooral voor tijdens het gebruik van het beeldvormingssysteem. Met dit in het achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar oplossingen om het gebruik van 3D-beeldvorming te vergemakkelijken. Daardoor is ons model een van de eerste detectoren die voor iedereen toegankelijk is. Onze detector is gericht op zowel professionele archeologen als amateurs.

Voor uw gemak kunt u de detector ook koppelen aan de Tablet PC. Op deze manier profiteert u van meer functionaliteiten op het gebied van 3D-detectie en -beeldvorming.

Geofysisch onderzoekssysteem

In de eerste plaats wordt met deze detectiefunctionaliteit scantechnologie en geofysische metingen geïmplementeerd. Samen kunnen deze twee technologieën de elektrische weerstand van de grond beoordelen. Concreet maakt dit het mogelijk om metalen zoals zilver, goud, brons of aluminium te identificeren. Bovendien detecteert het verschillende soorten ondergrondse holtes. Dit kunnen kamers, grotten of tunnels zijn. Met de juiste instelling detecteert het zelfs sporen van water.

Aan de hardwarezijde worden twee motoren gebruikt om de grond te scannen en de resultaten te analyseren. Deze modules zijn uitgerust met twee elektrische kabels.

Technische specificaties

AJAX Primero detector interface

Accessoires geleverd bij de AJAX Primero-detector