Toont alle 6 resultaten

AJAX Tropic – 3 systemen

1700,00 HTVA    (2057,00 TVAC)
De AJAX Tropic gouddetector biedt het voordeel van nauwkeurige, gedifferentieerde identificatie van verschillende soorten ondergrondse doelen. Deze goud- en metaaldetector geeft nauwkeurig het type en de identiteit van elk doel aan dankzij de 3 detectiesystemen. Met dit intelligente apparaat kun je snel en eenvoudig vloeren scannen, met een meertalige interface en een grote gebruiksflexibiliteit. Dit gloednieuwe apparaat heeft een geavanceerd doeldifferentiatiesysteem. Dankzij hem is het vinden van goud, edelmetalen en begraafplaatsen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ares goudzoeker – 4 systemen

3300,00 HTVA    (3993,00 TVAC)
De Ares gouddetector is een alles-in-één apparaat: intelligent, van hoge kwaliteit, zeer nauwkeurig, efficiënt, luxueus en gemakkelijk te hanteren. Als je goud en begraafplaatsen zoekt over uitgestrekte stukken land en in open gebieden met onbekende doelen, heb je echt een hulpmiddel nodig dat je over lange afstanden naar de locatie van het begraven doel leidt en vervolgens het bestaan van het doel bevestigt met een nauwkeurig sonisch zoeksysteem dat de diepte, de grootte en het type van het doel kan bepalen! Je hebt deze professionele technologie absoluut nodig om je te helpen je doelen snel en intelligent te bereiken.

Delta Ranger Professional – 6 systemen

11990,00 HTVA    (14507,90 TVAC)

De Delta Ranger is een professionele edelmetaaldetector die niet alleen goud detecteert, maar ook 3D grondscans en analyses van de diepe ondergrond uitvoert. Deze detector gebruikt twee sondes voor een zeer gevoelige metaaldetectie. De Delta Ranger Professional heeft ook geavanceerde functies zoals een magnetometer en 3D-grondscan voor verticale metingen van de ondergrond.

OKM Delta Ranger – 2 systemen

7990,00 HTVA    (9667,90 TVAC)

De OKM Delta Ranger heeft 2 multitechnologiesystemen. Hiermee kunnen alle soorten edelmetaal over afstanden van meerdere kilometers en op dieptes tot 18 m worden gedetecteerd. Je kunt snel en eenvoudig begraven goud en schatten vinden of ondergrondse holtes en tunnels opsporen.

Titan 500 SMART

4000,00 HTVA    (4840,00 TVAC)

De TITAN 500 SMART is de beste metaal- en edelsteendetector op de markt. Uitgerust met vier uitgebreide zoeksystemen kan het nauwkeurig diamanten, edelstenen, edele metalen en goud opsporen, evenals begraven schatten.

De samenwerking tussen GER Detect en UIG is zo succesvol dat ze met een nieuw, innovatief model zijn gekomen: de TITAN 500 SMART. Dit ergonomische apparaat is het hoogtepunt van vijf jaar onderzoek en testen om er de ultra-high-performance detector van te maken die het nu is. Dit nieuwe model heeft vier krachtige systemen en innovatieve functies.

Bovendien is deze detector geschikt voor zowel beginners als professionals op het gebied van ondergronds onderzoek. Het kan doelen op grote afstand detecteren en vastleggen, en dat alles met grote precisie. Zo kun je gemakkelijk en nauwkeurig de diepte en de aard van het doelwit bepalen. Dit apparaat biedt een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de beste metaaldetector op de markt is.

UIG GROUND SCANNER DETECTOR – 3 systemen

3750,00 HTVA    (4537,50 TVAC)

Om te beginnen is de UIG GROUND SCANNER DETECTOR een van de topindustrieën in Duitsland. Dit systeem voor terrestrische beeldvorming en live scanning is ook bekroond met het Europese certificaat in overeenstemming met internationale normen, evenals met het internationale ISO 9001-certificaat in overeenstemming met internationale specificaties en normen. Dit apparaat, dat gebruik maakt van 3D-technologie, is ontworpen om veelzijdig, functioneel en compatibel te zijn met alle landen en regio's. Ontdek en test deze innovatieve detector.