Toont alle 5 resultaten

Delta Ranger Professional – 6 systemen

11990,00 HTVA    (14507,90 TVAC)

De Delta Ranger is een professionele edelmetaaldetector die niet alleen goud detecteert, maar ook 3D grondscans en analyses van de diepe ondergrond uitvoert. Deze detector gebruikt twee sondes voor een zeer gevoelige metaaldetectie. De Delta Ranger Professional heeft ook geavanceerde functies zoals een magnetometer en 3D-grondscan voor verticale metingen van de ondergrond.

OKM Delta Ranger – 2 systemen

7990,00 HTVA    (9667,90 TVAC)

De OKM Delta Ranger heeft 2 multitechnologiesystemen. Hiermee kunnen alle soorten edelmetaal over afstanden van meerdere kilometers en op dieptes tot 18 m worden gedetecteerd. Je kunt snel en eenvoudig begraven goud en schatten vinden of ondergrondse holtes en tunnels opsporen.

River F Smart – 3 systemen

Oorspronkelijke prijs was: 2800,00€.Huidige prijs is: 2300,00€. HTVA    (2783,00 TVAC)
De River F Smart is een veelzijdig apparaat dat 3 verschillende zoeksystemen gebruikt:
  • 1 - Een systeem om vers water te vinden.
  • 2 - Een zoutwaterdetectiesysteem.
  • 3 - Een grondradarsysteem om water gemakkelijk en nauwkeurig op te sporen en de diepte ervan te bepalen in meters of centimeters.
Deze detectieapparatuur heeft ook een groter bereik voor het detecteren van grondwater en artesische putten in de grond.

Titan 500 SMART

4000,00 HTVA    (4840,00 TVAC)

De TITAN 500 SMART is de beste metaal- en edelsteendetector op de markt. Uitgerust met vier uitgebreide zoeksystemen kan het nauwkeurig diamanten, edelstenen, edele metalen en goud opsporen, evenals begraven schatten.

De samenwerking tussen GER Detect en UIG is zo succesvol dat ze met een nieuw, innovatief model zijn gekomen: de TITAN 500 SMART. Dit ergonomische apparaat is het hoogtepunt van vijf jaar onderzoek en testen om er de ultra-high-performance detector van te maken die het nu is. Dit nieuwe model heeft vier krachtige systemen en innovatieve functies.

Bovendien is deze detector geschikt voor zowel beginners als professionals op het gebied van ondergronds onderzoek. Het kan doelen op grote afstand detecteren en vastleggen, en dat alles met grote precisie. Zo kun je gemakkelijk en nauwkeurig de diepte en de aard van het doelwit bepalen. Dit apparaat biedt een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de beste metaaldetector op de markt is.

UIG GROUND SCANNER DETECTOR – 3 systemen

3750,00 HTVA    (4537,50 TVAC)

Om te beginnen is de UIG GROUND SCANNER DETECTOR een van de topindustrieën in Duitsland. Dit systeem voor terrestrische beeldvorming en live scanning is ook bekroond met het Europese certificaat in overeenstemming met internationale normen, evenals met het internationale ISO 9001-certificaat in overeenstemming met internationale specificaties en normen. Dit apparaat, dat gebruik maakt van 3D-technologie, is ontworpen om veelzijdig, functioneel en compatibel te zijn met alle landen en regio's. Ontdek en test deze innovatieve detector.