Bent u op zoek naar een state-of-the-art metaaldetector? Makro detector is het antwoord op uw verzoek. Dankzij de diversiteit aan producten en ervaring u uw producten met vertrouwen selecteren.

Waarom kiezen voor een Makro detector?

Allereerst voor zijn ervaring. Het is namelijk een bedrijf dat sinds 1986 detectoren produceert. Het hoofddoel is dus de continue verbetering van het assortiment. Daarnaast profiteert u van kwaliteitsadvies en een bepaalde expertise. Combineer daarom dynamische en innovatieve structuur, met state-of-the-art technologie om de detector te vinden die bij u past.
Marko detector en zijn expertise.
Kies tot slot het assortiment dat bij u past uit gouddetectie, technische en industriële veiligheid, evenals de zoektocht naar water en schatten.

Daarnaast zijn de medewerkers van Marko Detector ervaren en opgeleid om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Dus vind Makro’s producten en de voortdurende verbeteringen.

Toont alle 6 resultaten

MAKRO KRUZER

620,00 HTVA    (750,20 TVAC)

MAKRO KRUZER, een grote aanwinst voor strandzoekers

Profiteer van het robuuste, waterdichte ontwerp van de KRUZER MAKRO metaaldetector. Bovendien, als je een strandjager bent, is het ideaal voor jou. De geavanceerde bereikmodus biedt stabiele prestaties op natte zoutstrandgrond. Maar ook onder water.

MAKRO CF77

455,00 HTVA    (550,55 TVAC)

MAKRO CF77, detecteer goud in de diepte

De MAKRO CF77 is de metaaldetector geschikt voor goud, unieke munten, sieraden, relikwieën of andere kleine voorwerpen die te vinden zijn in gebieden die voorheen ontoegankelijk waren.

MAKRO POINTER

110,00 HTVA    (133,10 TVAC)

MAKRO POINTER, de aarde en onderwaterdetector

MAKRO POINTER is de metaaldetector die op land en onder water gebruikt kan worden. Het is inderdaad bekend dat het voldoet aan de IP67-beschermingsindex. Dus gemakkelijk lokaliseren van uw doel met deze detector die zich aanpast aan elk type omgeving.

MAKRO DEEPHUNTER PRO

5200,00 HTVA    (6292,00 TVAC)

MAKRO DEEPHUNTER PRO, vind schatten in de diepte

De MAKRO DEEPHUNTER PRO is een unieke detector die diepe schatten, holtes en unieke valuta's kan lokaliseren. Dankzij de state-of-the-art technologie is deze detector in staat om zowel individuele stukken als grote schatten op grote diepte te lokaliseren.

MAKRO GOLD KRUZER

705,00 HTVA    (853,05 TVAC)

MAKRO GOLD KRUZER, state-of-the-art gouddetector

De MAKRO GOLD KRUZER detector is de ideale detector voor goudprospectie. Inderdaad, het detecteert de kleinste nuggets, terwijl het negeren van moeilijke terreinomstandigheden, maar ook zeer gemineraliseerde stenen in goudvelden.

MAKRO RACER 2

600,00 HTVA    (726,00 TVAC)

MAKRO RACER 2 gouden detector, raceR's state-of-the-art technologie

De MAKRO RACER 2 detector is state-of-the-art, zodat u sieraden, relikwieën, munten vinden. Zo, dankzij al zijn functies zoals Notch, Filter, Iron, Audio, Tone Break, iSAT wordt het zeer efficiënt.